ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Οι αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ προετοιμάζονται για τα test φυσικής κατάστασης συμμετέχοντας στον  προκριματικό και ημιτελικό γύρο των αγώνων.

Οι δοκιμασίες – τεστ  είναι:

1) Κατακόρυφος αναστροφή,
2) Έλξεις με Α & Β λαβή,
3) Κάμψεις,
4) Αναρρίχηση σε σχοινί (προκρίνονται όσοι στο 5ο σχοινί κάνουν κάτω από 5″ οι επικοντιστές ή 6″ οι αθλητές των άλλων αγωνισμάτων),
5) Κοιλιακοί με εξάρτηση.

Όσοι πέρασαν επιτυχώς τον προκριματικό και τον ημιτελικό γύρο έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στον Τελικό των δοκιμασιών (αγωνισμάτων) και να διεκδικήσουν τα μετάλλια, τα διπλώματα αλλά και μια θέση στο τραπέζι για το τελικό “φαγοπότι”.

Οι προκριματικοί γύροι θα συνεχιστούν μέχρι και την 7η Νοεμβρίου. Όσοι καταφέρουν να πιάσουν τα όρια θα έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν στον Τελικό που θα γίνει τη 2η εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Μέχρι στιγμής στην κατηγορία των “Μεγάλων” προκρίθηκαν όσοι είναι γραμμένοι στον πίνακα. Οι προσπάθειες για πρόκριση στον Τελικό συνεχίζονται ενώ οι προκριθέντες προετοιμάζονται και για τον Τελικό που προβλέπεται απαιτητικός!!

Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

Την προσεχή εβδομάδα αρχίζει και ο προκριματικός γύρος για τους μικρότερους αθλητές μας.

Οι προκριματικοί αρχίζουν από αύριο Παρασκευή και θα συνεχιστούν για 2 εβδομάδες. Τα όρια πρόκρισης για τους μικρούς θα καθοριστούν στην αυριανή συνάντηση των προπονητών. Να ετοιμάζεστε κάνοντας ακόμη και στο σπίτι  Κάμψεις, έλξεις κ.α.

 

print

Written by