ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ Κ.ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ

Στο κυλικείο του Καυτανζογλείου, όπως είχε προγραμματιστεί έγινε η 2η Συγκέντρωση των Φίλων του Κ. Χειμωνίδη.  Η ημέρα και η ώρα που είχαμε επιλέξει αποδείχτηκε ότι δεν ήταν η πλέον κατάλληλη. Παρόλα αυτά η συμμετοχή ήταν ενθαρρυντική.

Παρουσιάστηκαν οι: Παπαϊακώβου Γ., Μεντηλίδης Ν., Τσακιρίδης Ν., Οικονόμου Πολυνίκης, Κωνσταντοπούλου Ερωφίλη, Κράντα Αντωνία, Βασιλειάδης Κώστας.,, Τρούλου Δέσποινα, Σπανός Ν., Κατσίκας Φ.  Επικοινώνησαν και δήλωσαν συμμετοχή οι: Μανιού Κατ., Πατρώνης Δημ., Λιάπης Κώστας, Τσουκαλάς Λευτ., Σκορδίλης Παύλος, Λαζαρίδης Χαρ., Λαζαρίδου-Καζίκογλου Μ..

Στη φιλική κουβέντα που ακολούθησε ακούστηκαν οι παρακάτω προτάσεις:
1) Η 3η Συνάντηση θα γίνει στις 17-1-2010 ημέρα Κυριακή και ώρα 19.00 στην Ταβέρνα “Ο ΓΛΑΡΟΣ”.
2) Όλοι οι παρόντες συμφώνησαν στη δημιουργία “Ομίλου Φίλων”  που οι λεπτομέρειες θα καθοριστούν στην 3η Συνάντηση, με τον πρώτο λόγο να έχει ο Δικηγόρος “μας” Γιώργος Φαρμάκης.
3) Το στοιχείο που κυριάρχησε στη συγκέντρωση ήταν οι οποιεσδήποτε ενέργειες και εκδηλώσεις να είναι σύμφωνες με τη Φιλοσοφία και το Πνεύμα του “ΔΑΣΚΑΛΟΥ”.

Στη φωτογραφία ο Δημήτρης Πατρώνης με το ΔΑΣΚΑΛΟ.

Σχόλιο μετά από δυό μέρες: Βλέποντας στη φωτογραφία το ύφος του “Τακούλη” μου δίνει την εντύπωση πως: Ο Δημήτρης Πατρώνης, της εποχής του 2.22 καμαρώνει περισσότερο για τον προπονητή του παρά για τις καταπληκτικές του επιδόσεις εκείνης της εποχής. Ίσως ο Τακούλης να σκέφτεται “Δεν είναι και μικρό πράγμα να έχω κάποιον σαν τον Κ. Χειμωνίδη να με καθοδηγεί”.  “Δεν είναι λίγο να έχω την προσοχή ενός ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ στραμμένη πάνω μου”. !!!! Τυχερέ … Τακούλη !!!

print

Written by