ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη αν δεν ξεκινούσαμε αυτό το μικρό σχόλιο αποδίδοντας “τα του Καίσαρος τω Καίσαρι”. Με άλλα λόγια Συγχαρητήρια στους ανθρώπους των Συλλόγων που διοργάνωσαν τη σημερινή εκδήλωση, δηλαδή του ΓΣ ΛΑΓΚΑΔΑ και της Ολυμπιακής Δομής 2004.  Σε δεύτερη θέση Συγχαρητήρια και στους συμμετέχοντες Συλλόγους που με την παρουσία τους λάμπρυναν αυτή τη γιορτή του αθλητισμού για τους μικρούς μας φίλους. Η συμμετοχή ήταν παραπάνω από ικανοποιητική (ακούστηκε το καταπληκτικό νούμερο των 600 αθλητών!). Επίσης συγχαρητήρια και στους ανθρώπους του Σταδίου των Αμπελοκήπων για την  προετοιμασία του αγωνιστικού χώρου. Είμαι σίγουρος ότι την επιβάρυνση της προετοιμασίας του χώρου αλλά και των λεπτομερειών του αγώνα την επωμίστηκαν λίγοι και ίσως θα έπρεπε να τους αναφέρω ονομαστικά (φοβάμαι όμως μήπως αδικήσω κάποιον και γιαυτό απρόσωπα στέλνω τα Συγχαρητήριά μου στους Συναδέλφους και όχι μόνον, που βοήθησαν στην όλη εκδήλωση. Μια μικρή γεύση από τη συμμετοχή των παιδιών μπορείτε να πάρετε από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Οι αθλητές/τριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ τα πήγαν θαυμάσια. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα ήθελε να συγχαρεί τους αθλητές/τριες του Συλλόγου για το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν, τους προπονητές/τριες του Συλλόγου για την άρτια προετοιμασία των ομάδων καθώς και τους γονείς των αθλητών μας , γιατί χωρίς τη δική τους ενεργό συμμετοχή δεν θα ήταν δυνατή η συμμετοχή των παιδιών  (λόγω της μικρής ηλικίας των αθλητών).  Φύγαμε κατά τις 10.30 για να προλάβουμε την προπόνηση των μεγάλων στο Καυτανζόγλειο. Δεν έχουμε όλα τα αποτελέσματα, όμως για τον Κωνσταντινίδη Αθανάσιο που ήταν 2ος στο Μήκος των Super Mini με 2.60 η κ. Φώτα Ζωή μας έστειλε τη φωτογραφία του και την περάσαμε. Μπράβο Θανάση, Μπράβο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν.

“Ο ΣΕΓΑΣ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ”. Είναι ένας τίτλος που θα μπορούσε να αποδώσει τη νέα τάξη των πραγμάτων στον αναπτυξιακό αθλητισμό. Με άλλα λόγια οι Σύλλογοι μπορούν  να πάρουν “το παιχνίδι επάνω τους” αφού ο ΣΕΓΑΣ για διάφορους λόγους “δεν μπορεί“, Η πρώτη σκέψη των ανθρώπων του ΣΕΓΑΣ θα μπορούσε να είναι : “Ωραία φεύγει από πάνω μας ένα βαρύ φορτίο. Ας μετατοπίσουμε στους Συλλόγους την ευθύνη να βρουν χρήματα για να λειτουργήσουν, να διοργανώσουν αγώνες, να κόψουν το λαιμό τους … για να έχουμε αθλητισμό” ….. Πραγματικά θα συμφωνήσουμε με αυτές τις σκέψεις των ανθρώπων του ΣΕΓΑΣ. Ναι έτσι είναι, εκεί έφτασε ο Ελληνικός Κλασικός αθλητισμός, να στηρίζεται στην τρέλα και τη διάθεση μερικών ανθρώπων που, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, προσφέρουν. Όμως μας γεννάται αυτόματα το εύλογο ερώτημα, το οποίο και θα διατυπώσουμε ΕΥΘΕΩΣ αρέσει δεν αρέσει. Αφού αυτή είναι η πραγματικότητα … η Ερώτηση είναι: Τότε τι χρειαζόμαστε τον ΣΕΓΑΣ και τους υπευθύνους για την ανάπτυξη του αθλητισμού; ποιος ο λόγος ύπαρξης τόσων ανθρώπων  σε θέσεις που θεωρητικά υπηρετούν τον Κλασικό αθλητισμό της Βάσης; Ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται και προσφέρουν, γιατί τους βάζω “στο ίδιο καλάθι με τους ανεπαρκείς” αλλά, δυστυχώς, οι “υπεύθυνοι” που προσφέρουν στον Αθλητισμό μας,  δεν είναι ο κανόνας.

print

Written by