Η 3η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ “Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ”

Την Κυριακή 17-1-10 ώρα 19.00 και στο Κέντρο “Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΓΛΑΡΟΥ” Γαμβέτα 41-43 και Βαρόνου ΧΙΡΣ γωνία (περιοχή Ιπποκράτειο)  τηλ.  2310841122  θα γίνει η 3η και καθοριστική συνάντηση των Φίλων του “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ”.  
Είναι η 3η προσπάθεια να συγκεντρωθούμε για να πάρουμε αποφάσεις σχετικές με τον τρόπο που θα κινηθούμε και η παρουσία αρκετών Φίλων  είναι  επιθυμητή.  Θα κινηθούμε με γνώμονα  τη Φιλοσοφία και το πνεύμα του ΔΑΣΚΑΛΟΥ, ο οποίος ήταν μακριά από “λεζάντες και φανφάρες”.  Η αγωνία μας είναι να μην κάνουμε κάτι με το οποίο δεν θα συμφωνούσε Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ. 
Όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε, ακόμη και εσείς που εκ των πραγμάτων δεν θα μπορέσετε να παραβρεθείτε στη συνάντηση.    Μπορείτε να ειδοποιήσετε τους “Φίλους”  με τους οποίους έχετε επαφή και είτε βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη ή γύρω από αυτήν.
Η προσπάθεια δεν είναι κανενός είναι ΟΛΩΝ μας. Είναι προσπάθεια ΟΛΩΝ όσων νοιώθουμε την ανάγκη να Θυμόμαστε και να Τιμούμε τη μνήμη ανθρώπων, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο “σημάδεψαν” τη ζωή μας, επηρέασαν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και καθόρισαν σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που ενεργούμε σε δύσκολες καταστάσεις.

Στη φωτογραφία Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ  με ακόμη ένα ΔΙΑΜΑΝΤΙ “παιδί” τον Κοσμά Μιχαλόπουλο.  Το πέρασμα του Κοσμά από τη Θεσσαλονίκη και “ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ” συνέβαλε στο να εκτιναχθεί  στα ύψη, ο ούτως ή άλλως ξεχωριστός και Αδαμάντινος χαρακτήρας του Κοσμά Μιχαλόπουλου. 

Τυχερέεεεεεε Κοσμά, που γνώρισες από κοντά το ΔΑΣΚΑΛΟ.

Τυχερήηηηηηηη Καστοριά, που  γέννησες και  ανάθρεψες ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ όπως ο  ΚΟΣΜΑΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ..

print

Written by