Ο κ. ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, το κόψιμο της φετινής Βασιλόπιτα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα γίνει με την παρουσία του Επίτιμου και Ισόβιου Προέδρου του Συλλόγου μας κυρίου Ρήγα Ευσταθιάδη.  Ο κ. Ευσταθιάδης, Βαλκανιονίκης επικοντιστής της δεκαετίας του 1950, (είναι αυτός που απεικονίζεται στο σήμα του Συλλόγου μας) είναι ο Άνθρωπος – Αθλητής που απετέλεσε το πρότυπο στους ιδρυτές του Συλλόγου, γι’ αυτό και ονομάσαμε το Σύλλογο “ΡΗΓΑΣ”.  Χωρίς ποτέ να το θελήσει και χωρίς ποτέ να έχει συμβιβαστεί με την κίνησή μας απλά μας το επέτρεψε απλά για να μη μας στεναχωρήσει.

ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ ή ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Του νομίσματος που περιγράφει στο ποίημά του ο αγαπημένος μας Δάσκαλος Βαγγέλης Παπακυριάκου, «ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ».

Κοινό τους γνώρισμα, η διάθεσή τους να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις λεζάντες . Για εμάς που γνωρίζουμε καλά τον κ. Ρήγα όπως και τον συγχωρεμένο Κ. ΧΕΜΩΝΙΔΗ αυτός είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο για δέκα χρόνια ο κ. ΡΗΓΑΣ μένει διακριτικά μακριά από τις εκδηλώσεις του Συλλόγου. Πρόσφατα του στείλαμε ένα ημερολόγιο και μία πρόσκληση για την πίτα μας και το «Κάστρο» έπεσε, είπε το ΝΑΙ και τη Δευτέρα θα πετάξει (στα 80 του) για να βρεθεί κοντά μας.

Εμείς για να μην αισθανθεί άσχημα σαν το Τιμώμενο Πρόσωπο, θα τον βάλουμε να καθίσει πίσω, στο τέλος, στο σκοτάδι! Μα,  γι’ αυτό και Λάμπει υπερβολικά και μας θάμπωσε. Πάντα βρίσκεται πίσω στα σκοτεινά και, στα σκοτεινά, αυτοί που εκπέμπουν φώς ΛΑΜΠΟΥΝ περισσότερο! Λέτε να είναι η κομπίνα του κ. Ρήγα και του Κ. Χειμωνίδη η επιλογή αυτής της θέσης; Λέτε αυτό να είναι το μυστικό για να Λάμπουμε περισσότερο; Από σήμερα θα το εφαρμόσω! Θα κάθομαι στα σκοτεινά και πίσω …. να δούμε αν θα με δει κανένας!!!!!  

 Για περισσότερες λεπτομέρειες για την ιστορία του Συλλόγου πατήστε “Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ” στην αρχική σελίδα του site μας. Για ένα μικρό αφιέρωμα του 2006 πατήστε ΕΔΩ

print

Written by