ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΡΗΓΑΣ

Ο κ. ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ & ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ


Θα περάσουμε μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από την πίτα.  Κάθε μέρα θα προσθέτουμε και μερικές έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα αρχείο με στιγμιότυπα από την πίτα του 2010.  Οι φωτογραφίες με τη σειρά.  Τ
ο Διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (επί τέλους όλοι μαζί !). 
Ο Πρόεδρος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Θεοφανίδης Θεοδόσιος ενώ απονέμει Τιμητική πλακέτα στο Επίτιμο και Ισόβιο Πρόεδρο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Ρήγα Ευσταθιάδη. Η παρουσία του κ. Ρήγα στο κόψιμο της πίτας, σε συνδυασμό με την παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων έδωσε άλλη διάσταση στην κατά τα άλλα σεμνή και Οικογενειακή τελετή που σχεδιάσαμε.

Παρών στην εκδήλωση και ο πρώτος πρόεδρος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Κατσίκας Βασίλειος.

 

 

 

 

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

Μας Τίμησαν με την παρουσία τους οι:
Ψωμιάδης Παναγιώτης
, Νομάρχης Θεσσαλονίκης. (Ο κ. Ψωμιάδης είναι από τους λίγους που βρίσκει το χρόνο να δείξει ότι είναι κοντά μας.  Τον Ιούνιο 2009,  ήταν και πάλι παρών στην  εκδήλωση του Συλλόγου μας και μάλιστα κήρυξε και την έναρξη των αγώνων  “Τα Νικολοπούλεια 2009″ που διοργανώσαμε προς Τιμήν του εκλιπόντος “Διονύση Νικολόπουλου”. 
Ο κ. Αηδονόπουλος Χάρης, Ιατρός καθηγητής πανεπιστημίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου.
Ο κ. Γάκης Δημήτριος και Ιακωβίδης Παναγιώτης, Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης αντίστοιχα.
Ο κ. Τσιφτσόγλου Αστέριος Υπεύθυνος του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού της Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Κερασίδης Ευστάθιος,  χορηγός του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και
Πολλοί Φίλοι του Συλλόγου.
Με την ευχάριστη παρουσία των Γονέων και κηδεμόνων αλλά και το βροντερό “παρών” των μικρών μας αθλητών, η εκδήλωσή μας νομίζουμε ότι ήταν …  ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ (αντικατέστησα τη λέξη ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ γιατί ευελπιστούμε του χρόνου να κάνουμε ακόμη καλύτερη την εκδήλωσή μας).

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ

Στις λοιπές φωτογραφίες βραβεύονται οι αθλητές μας: Ο Θεοφάνης Μπέλος παραλαμβάνει το βραβείο του από τον κ. Θεοφανίδη Θ. Πρόεδρο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.. Ο Νίκος Σπυρόπουλος από τον κ. Γάκη Δημήτριο Αντιπρόεδρο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και Διοικητή του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Ο Παντελής Ρίζος “αγκαλιά” με το Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης, τον κ. Ρήγα Ευσταθιάδη. Ο Στέλιος Μήτος, από τον Γενικό Γραμματέα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Κατσάλη Τιμόθεο. Η Χριστίνα Μαλάκη, από την κ. Μανιού Κατερίνα Μέλος του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Η Κοκκινίδου Σοφία, από τον κ. Χάρη Αηδονόπουλο, Καθηγητή Πανεπιστημίου και προέδρου της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου.

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ

Οι Αριστούχοι μας παρέλαβαν τα βραβεία τους από: 1)  Ο Σαρόγλου Λεωνίδας-Στυλιανός από την κ. Παπαϊωάννου-Γάκη Γωγώ Μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και Διευθύντριας του Αιματολογικού Τμήματος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, 2) Ο Μήτος Στυλιανός από τον κ. Τσιφτσόγλου, 3) η Ζουμπουλίδου Ελίνα από τον κ. Κατσίκα Φώτιο. 4)  η  Σπανού Πετρίνα από τον  κ. Μήτο Δαμιανό Μέλος του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, 5)  η Σολομωνίδου Δήμητρα από τον κ. Κερασίδη Ευστάθιο Χορηγό του Α ΡΗΓΑΣ, 6) Ο Παπαχαρίσης Χρήστος από την κ. Δρίβα-Παπαλαδά Αγάπη Μέλος του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, 7) Η Τριανταφύλλου Ναταλία από τον κ. Ιακωβίδη Παναγιώτη Γ.Γ.ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ.  και 8)  η Παπαλάμπρου Δέσποινα από τον κ. Μουρατίδη Νικόλαο Υπεύθυνο των Δημοσίων Σχέσεων στο Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Η ΕΙΔΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΡΜΑΤΖΟΓΛΟΥ

Την Ειδική βράβευση του Σταύρου Καρματζόγλου έκανε ο κ. Κ.ωστας Ίλτσος, Έφορος Στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ..

 

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ο κ. Ίλτσος με “Το καμάρι του Συλλόγου μας” την Κατερίνα Ίλτσου, έχοντας στη  μέση τον κ. Ρήγα Ευσταθιάδη. 
Επίσης ο κ. Γάκης Δημήτριος με τη σύζυγο κ. Παπαϊωάννου Γάκη Γεωργία   με τον κ. Ευσταθιάδη.
Μια παρέα από αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με τον κ. Ρήγα Ευσταθιάδη,
ο. κ. Νίκος Σπανός η σύζυγος κ. Ρεβάνογλου-Σπανού Κατερίνα με “Τα Σπανάκια” τους Μάριο και Πετρίνα, με τον κ. Ρήγα  Ευσταθιάδη,
Ο κ. Τσιφτσόγλου με τον κ. Γάκη στη διάρκεια των απονομών
Ο Φώτης Κατσίκας με τον κ. Ρήγα Ευσταθιάδη,
ο Τιμωνίδης Μενέλαος, η κ. Κουρτίδου Θεοφανίδου Αλίκη, ο κ. Μουρατίδης Ν. με τον κ. Ρήγα.

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ

Την παράσταση όμως έκλεψαν οι αθλητές, οι γονείς και οι παλαιοί μας αθλητές, που ήρθαν για να είναι με “την οικογένειά τους”. 

Σας έχω πει ότι στο Σύλλογό μας τα παιδιά “αγαπιούνται” το ένα φροντίζει το άλλο!!!!     ζωντανή απόδειξη ο Θεοφάνης που ετοιμάζεται να … κατασπαράξει τη Χριστίνα. !!!

 


Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΕΞΟΔΟΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΡΗΓΑ

Ένα ουζάκι με τον κ. Ευσταθιάδη. Στην παρέα η κ. Καλομπάτσου-Κατσίκα Ελένη, ο κ. Ευσταθιάδης Ρήγας, ο Κατσίκας Βασίλειος, ο κ. Γάκης Δημήτριος, η κ. Παπαϊωάννου – Γάκη Γωγώ, η κ. Μανιού-Καψαμπέλη Κατερίνα και ο κ. Μουρατίδης Νικόλαος (φωτογράφος ο Κατσίκας Φώτης).

print

Written by