ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΕ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με χορηγό την Εταιρεία MAKRA HELLAS του κ. Ε.Ι. ΚΕΡΑΣΙΔΗ και προμηθευτή την Εταιρεία TSAVEA SPORT www.tsaveasport.gr  Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ εξοπλίζεται και σε αθλητικό υλικό.  Μετά τις φόρμες που δώσαμε πριν από λίγο καιρό ήρθε η ώρα, με τη βοήθεια του χορηγού μας κ. ΚΕΡΑΣΙΔΗ Ε, η αγωνιστική ομάδα να φορέσει και τη στολή των αγώνων του Συλλόγου αλλά και να πάρει την τσάντα της.

Η πρώτη φουρνιά των μικρών παιδιών, με τις τσάντες φαίνεται στη φωτογραφία. Τσάντες αλλά και αγωνιστική ενδυμασία θα πάρουν όσοι αγωνίζονται σε Πανελλήνιους και Διασυλλογικούς αγώνες, με σειρά προτεραιότητας (σύμφωνα με την αγωνιστική παρουσία και προσφορά προς το Σύλλογο για το έτος 2009). Σταδιακά θα φροντίσουμε και για τις μικρότερες ηλικίες.

Ειδικά για τις τσάντες που έχουμε μερικές παραπάνω, θα δώσουμε στους αθλητές που έχουν: 1)  ΔΕΛΤΙΟ στο Σύλλογο, 2) Είναι γεννημένοι το 1998 και μεγαλύτεροι, 3) Είναι τακτικοί στις προπονήσεις, 4) Προσπαθούν  και παρουσιάζουν βελτίωση και 5) το κυριότερο συμπεριφέρονται “σωστά” προς ΟΛΟΥΣ ή με άλλα λόγια είναι “Καλά παιδιά”. Στην ηλικία αυτή  αλλά και σε κάθε ηλικία στο Σύλλογό μας δεν μας ενδιαφέρει τόσο το ποιός είναι καλύτερος στα αγωνίσματα όσο ο χαρακτήρας των παιδιών και το αν μαθαίνουν να συμπεριφέρονται σωστά.

Για μερικούς ΑΤΑΚΤΟΥΣ στο σπίτι αλλά και στο Σύλλογο, που κατά καιρούς έχουν δεχθεί “κίτρινες κάρτες” … θα ….. τις θυμηθούμε !!!! Όμως θα διαγράψουμε οριστικά τις “κίτρινες κάρτες” από το μητρώο των άτακτων, εάν έχουμε τη διαβεβαίωση των γονέων ότι “ακούνε τη Μαμά και τον Μπαμπά χωρίς δεύτερη κουβέντα” ή τη διαβεβαίωση των προπονητών ότι πλέον δεν δημιουργούν προβλήματα και “είναι υποδείγματα“.

print

Written by