ΟΙ … ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ!

Ο Σταύρος Κούτρας συνοδευόμενος από τον πατέρα του Ιωάννη, σήμερα μας έφερε τα χρονόμετρα που βλέπετε στη φωτογραφία. Με ιδιαίτερη χαρά δεχθήκαμε την προσφορά των τριών χρονομέτρων. 
Δεν είναι η αξία που θα καθορίσει τα συναισθήματα, με τα οποία θα υποδεχθούμε την κάθε σας προσφορά. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η παραμικρή προσφορά αγγίζει χορδές ευαίσθητες δίνει δύναμη και μπορεί να γίνει σημείο εκκίνησης για ακόμη μεγαλύτερες δικές μας προσπάθειες.

Υπάρχουν πολλοί, οι οποίοι κατά καιρούς προσέφεραν για τη λειτουργία του Συλλόγου. Από ποιόν να αρχίσουμε και σε ποιόν να καταλήξουμε.
Από την Αμερική και τον φίλο μας Πέτρο Κυπριανού μας ήρθαν οι ειδικοί λαστιχένιοι πήχεις για το ύψος και το επί κοντώ, πριν από λίγο καιρό οι αδελφοί Ρίζου (Παντελής και Ανδρέας) μας έφτιαξαν μεταξύ άλλων και τις “ξύλινες σκάφες- βαλβίδες” για ειδικές ασκήσεις στο επί κοντώ, Ο Ηλίας Κουβάτσης κουβάλησε όλα του τα εργαλεία για την τοποθέτηση του “συρματόσχοινου”, ο “πανταχού παρών” Σταύρος Καρματζόγλου μας έφερε  προχθές Ιατρικές μπάλες, ο Δημήτρης ψαλίδας μας έφερε το στερεοφωνικό του, ο Κώστας Παπαγεωργίου προσέφερε, κουβάλησε και τοποθέτησε το “σετ επίπλων” στο γραφείο του Συλλόγου, ο Ευστάθιος Κερασίδης μας προσέφερε τις αγωνιστικές στολές και τις τσάντες των αθλητών, σήμερα ο Σταύρος Κούτρας με τα χρονόμετρα …. (δεν αναφερόμαστε σε παλαιότερες προσφορές, Γεωργιτσέλη, Κατσάλη, Γάκη, Κουγιουμτζόγλου, Χατζιόπουλου, κ.α. σίγουρα ξεχνάμε αρκετούς … ας μας συγχωρέσουν)

Είναι η σκέψη των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στο Σύλλογο που μας υπενθυμίζει ότι δεν είμαστε μόνοι μας.

Είναι οι ενέργειές τους που μας φωνάζουν “είμαστε κοντά σας” και παίρνουμε θάρρος. 

Είναι αυτές οι μικρές ή μεγαλύτερες προσφορές που μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να προσπαθούμε να βρούμε “το κουμπί” του κάθε παιδιού.
Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να καταφέρουμε να “βρούμε το κουμπί” για το κάθε παιδί.  Αυτό όμως δεν μας αποτρέπει από το να προσπαθούμε. 
Προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με τα παιδιά,  στη γλώσσα που αυτά καταλαβαίνουν. Ίσως μερικές φορές να μην τα καταφέρνουμε  … όμως  γνωρίζουμε ότι το κάθε παιδί χρειάζεται αλλά και δικαιούται την προσοχή μας,  την αγάπη μας και τη φροντίδα μας. …. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ.

print

Written by