ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ

Ζητήθηκε από το Δικηγόρο κ. Νίκο Μουρατίδη να γράψει  για Το ΔΑΣΚΑΛΟ ένα σύντομο βιογραφικό που να σχετίζεται με την παρουσία του στο Στίβο και ιδιαίτερα στο αγώνισμα που υπηρέτησε “Το Άλμα σε Ύψος”. 

Ο κ. Νίκος Μουρατίδης μας έστειλε ένα σύντομο Βιογραφικό του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ θα παραδοθεί στους συναδέλφους που θα φροντίσουν για το ΛΕΥΚΩΜΑ του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. (Δεν το δημοσιοποιούμε γιατί δεν έχουμε τη σύμφωνη γνώμη των Φίλων του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ), παρόλα αυτά αν κάποιος Φίλος … το θέλει μπορεί να το πάρει από την κ. Τρούλου, στην οποία το έχουμε στείλει).

Μαθαίνουμε ότι η Πλακέτα για τον ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ …. είναι σε Καλό δρόμο (την επιμέλεια της Πλακέτας  έχει αναλάβει η Δ. Τρούλου).

Από τον κ. Καραφυλλούδη Καριοφίλη, πήραμε τη διαβεβαίωση ότι θα φροντίσει για αρκετά πράγματα (Κύπελλα, χορηγίες για τους Αγώνες που θα γίνουν προς Τιμή του ΔΑΣΚΑΛΟΥ, κ.α.).

O ΑΣ ΡΗΓΑΣ και οι “Φίλοι Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ” ζητούν έγγραφη απάντηση στην ΠΡΟΤΑΣΗ:  “Οι ΠΑΜΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΟΙ να γίνουν προς ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ κ. χειμωνιδη” Η ΠΡΟΤΑΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΟ

print

Written by