ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ 26-3-10 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Στο Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης, που έγινε Παρασκευή 26-3-10 στην αίθουσα “ΓΛΑΡΟΣ” αποφασίστηκαν:

1.       Για την Τ.Γ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης Αντιπρόσωποι του Συλλόγου ορίστηκαν:

1.  Τακτικός αντιπρόσωπος ορίζεται ο κ. Γάκης Δημήτριος, που είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας και μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης.

2.  Αναπληρωματικός ορίζεται η κ. Μανιού-Καψαμπέλη Αικατερίνη, Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου και μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης.

2.       Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα γίνει την Παρασκευή 16-4-2010 και ώρα 19.00 στο γραφείο του Συλλόγου (απέναντι από την αίθουσα του άλματος επί κοντώ – Κώστα Χειμωνίδη). Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία η Συνέλευση θα επαναληφτεί την ίδια μέρα Παρασκευή 16-4-2010 και ώρα 20.00 στο ίδιο γραφείο.

3.       Οι αγώνες που είχε ζητήσει να διοργανώσει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ προς Τιμήν του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ στις 23-6-2010 δεν θα γίνουν. Αντί αυτών θα γίνουν στις 30 Μαΐου 2010 οι ΠΑΜΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΟΙ που θα είναι ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. Η παραχώρηση εκ μέρους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ έγινε διότι ο σκοπός του Συλλόγου, που ήταν να Τιμήσει τον ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ, επιτυγχάνεται και σε μεγαλύτερο βαθμό. Οι ΠΑΜΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΟΙ με τη βοήθεια της Νομαρχίας, του Δήμου, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, των Φίλων του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ, των Κριτών της Θεσσαλονίκης, της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου, των υπαλλήλων του Καυτανζογλείου, αλλά και όλων των Φορέων και Ανθρώπων του Αθλητισμού, θα είναι Αγώνες ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. Η επιτυχία των Αγώνων δεν εξασφαλίζεται από μόνη της. Όλοι όσοι θέλουμε να ΤΙΜΟΥΜΕ τη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ πρέπει να βάλουμε το χεράκι μας. Το «για το ΔΑΣΚΑΛΟ, ότι χρειαστεί είμαι μέσα» δε φτάνει να το έχουμε στο μυαλό μας και στην καρδιά μας, πρέπει να το κάνουμε ΠΡΑΞΗ αν θέλουμε να λέμε ότι Αυτός ο Άνθρωπος μας προσέφερε ΚΑΤΙ για το οποίο ΑΞΙΖΕΙ να Τον Θυμόμαστε και να Τον Τιμούμε.

4.     ΣΥΚΓΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΟΝΤΑΡΙΩΝ. (Βλέπετε ξεχωριστό άρθρο, παρακάτω)

print

Written by