ΤΡΙΑΘΛΑ ΠΠ/Β & ΔΙΑΘΛΑ (ΜΙΝΙ) – ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΚΡΥΟ ΑΕΡΑ

Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων της κατηγορίας ΠΠ/ΠΚ-Β & ΜΙΝΙ θα μας μείνει στη μνήμη κυρίως για τα εξής δύο στοιχεία του: 

1) Η μεγάλη συμμετοχή των μικρών αθλητών των Συλλόγων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής και

2) Το τσουχτερό κρύο και ο έντονος αέρας. Από τον “ΑΣ ΡΗΓΑΣ” συμμετείχαν 12 αθλητές/τριες στους ΠΠ/Β και 4 αθλητές/τριες στην κατηγορία των ΜΙΝΙ.

Θα περάσουμε μερικές φωτογραφίες από τους αγώνες, αργότερα θα περάσουμε και μερικές ακόμη. Θα περάσουμε και όλα τα αποτελέσματα (ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ) . Στις φωτογραφίες οι αθλητές οι προπονητές και μερικοί γονείς, που βρίσκονται “κοντά” στις εκδηλώσεις του Συλλόγου. Υπήρχαν και άλλοι γονείς οι οποίοι όμως δε βρέθηκαν στο σημείο της φωτογραφίας τη δεδομένη στιγμή.

Δεν ξεχνάμε τη συμβολή, στην επιτυχία των αγώνων, των Κριτών, των εθελοντών “Σαμαρειτών” των Ιατρών των αγώνων και του λοιπού  προσωπικού των Αγώνων. Επιλέξαμε από τους Κριτές την κ. Γκάζου Νίκη που ήταν υπεύθυνη για τις εκφωνήσεις. Καθισμένη στις κερκίδες πρέπει να “μάζεψε” αρκετό κρύο για να έχει και για τις γιορτές! Ευχαριστούμε όλους όσους συμβάλουν στο “να χαίρονται” τα παιδιά μας, τη συμμετοχή τους στους αγώνες Με την ευκαιρία Ευχόμαστε σε ΟΛΟΥΣ ….  ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.

Οι προπονήσεις, για όσους βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη θα συνεχιστούν μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη. 

Οι μικροί μας αθλητές και αθλήτριες που κάνουν επί κοντώ μπορούν να έρθουν για προπόνηση και την Μεγάλη Τρίτη ώρα 18.00 αφού δεν έχουν Σχολείο.

print

Written by