ΣΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ – ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΑΡΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μέχρι σήμερα, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ παρουσίασε το άλμα επί κοντώ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ σε πολλά Σχολεία και Συλλόγους σε όλη την Ελλάδα.

Όπου ζήτησαν τη βοήθειά μας πήγαμε και διδάξαμε το άλμα επί κοντώ  επαναλαμβάνουμε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.

Σε πολλές περιπτώσεις η διδασκαλία είχε τη μορφή διδασκαλίας-αγώνα με προκριματικούς και Τελικό. Σε αυτές τις περιπτώσεις (πχ Κοζάνη) όχι μόνο δεν ζητήσαμε ποτέ έξοδα από τους τοπικούς Φορείς αλλά μέχρι και το τραπέζι κάναμε στα 30 παιδιά που ήρθαν από (Βελβεντό, Καπνοχώρι, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Λάρισα κ.α. ) για τον Τελικό (αφού οι – τότε – υπεύθυνοι του αθλητισμού της περιοχής, αρνήθηκαν να προσφέρουν ένα γεύμα στα παιδιά που ταξίδεψαν από τα σπίτια τους στην Κοζάνη για τον Τελικό) !!!

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ “ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ” – ΑΓΟΡΑΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΑΣ ΡΗΓΑΣ”

Από σήμερα, όποιος Φορέας (Σχολείο  ή Σύλλογος) καλεί τους προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να μυήσουν τα παιδιά στο επί κοντώ θα πρέπει να προσφέρουν στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ τουλάχιστον ένα ΚΟΝΤΑΡΙ. (Οι υποσχέσεις που δώσαμε εξαιρούνται – θα τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας προς τον κ. Παπαδημητρίου, να παρουσιάσουμε το άλμα επί κοντώ στη Νικήτη Χαλκιδικής, στα “Σιθώνεια 2010” χωρίς καμία υποχρέωση).

Το αυτό ισχύει και για αθλητές άλλων Συλλόγων, που θα έρθουν στο Σύλλογο, για να μυηθούν στην τέχνη του άλματος επί κοντώ. (Η ανακοίνωση δεν αφορά στους αθλητές που γυμνάζονται από καιρό μαζί μας – αναφερόμαστε σε πιθανές νέες προσελέυσεις). (Είναι άδικο, οι αθλητές και οι Φίλοι-γονείς του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να αγοράζουν κοντάρια  και οι αθλητές άλλων συλλόγων να έρχονται για να μάθουν το άλμα επί κοντώ, χωρίς καμία βοήθεια προς το Σύλλογο (χρησιμοποιώντας μάλιστα και τα κοντάρια που αγοράστηκαν από τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ).

print

Written by