Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΝΤΑΡΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ

Μετά από τη σχετική έρευνα της αγοράς και αφού ζητήσαμε και τη βοήθεια του Στέφανου Κουφίδη που βρίσκεται στην Αμερική, τελικά παραγγείλαμε 4 κοντάρια από την Ιταλία. Τ

α κοντάρια που παραγγείλαμε είναι: 3.25/40, 3.70/63, 4.30/75 και 4.30/80.

Τα κοντάρια στοιχίζουν 1.601 € και ευελπιστούμε ότι θα τα έχουμε πριν από το Διασυλλογικό των Α/Γ. 

Ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ όσους έβαλαν “το χεράκι” τους και βοήθησαν να αποκτήσουμε σιγά σιγά μια ικανοποιητική σειρά από κοντάρια. Το σημείο που θα θέλαμε να σταθούμε και να τονίσουμε δεν είναι τόσο  τα 100 ή τα 200 € που προσέφεραν, όσοι προσέφεραν, αλλά με τη χειρονομία τους έδειξαν ότι είναι κοντά μας και αναγνωρίζουν ότι με τα λόγια δεν γίνεται τίποτε.

Μην αγχώνεστε όσοι πιθανά δεν πληροφορηθήκατε την προσπάθειά μας να συγκεντρώσουμε τα χρήματα για τα κοντάρια. Υποσχόμαστε να είμαστε εδώ και να σας δώσουμε την ευκαιρία να νιώσετε και εσείς ΩΡΑΙΑ στην επόμενη πρωτοβουλία μας που ίσως θα χρειαστεί να βάλουμε όλοι ένα χεράκι. Το μόνο που θέλουμε να καταλάβετε, όσοι δεν είστε κοντά στα πράγματα, είναι ότι  δεν υπάρχει πλέον Αθλητισμός βοηθούμενος από την Πολιτεία. Τα πάντα κινούνται από τη δική μας και τη δική σας προσπάθεια. Αν περιμένουμε … τους άλλους … “φέξε μου και γλίστρησα” !!!!

print

Written by