ΕΓΙΝΕ Η 6η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ

ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΓΙΝΕ Η 6η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.

Λίγο η καθημερινή (ήταν Τετάρτη), λίγο οι αγώνες ποδοσφαίρου (όταν είχαμε καθορίσει την ημέρα συνάντησης δεν είχαν οριστεί οι αγώνες) οδήγησαν σε μικρή συμμετοχή των Φίλων.

Πάντως όσοι βρεθήκαμε στο ραντεβού μας, περάσαμε ωραία.

Τα κυριότερα σημεία της συνάντησης είναι:

1) Οι ΠΑΜΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ που κινδύνευαν να ματαιωθούν θα γίνουν προς τιμήν του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ με Διοργανωτή την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και Συνδιοργανωτή τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Οι Φίλοι του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ θα βρίσκονται “σε ετοιμότητα για ό,τι χρειαστεί”. Οι Αγώνες τελούν υπό την Αιγίδα της Νομαρχίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.

2) Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ αναλαμβάνει να έρθει σε επαφή με το ΣΕΚΣΘ (Κριτές), με Νομαρχία, Δήμο Θεσσαλονίκης και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ (Τ. Σύμβουλο κ. Καϊσίδη) για τη διευθέτηση  των λεπτομερειών των Αγώνων. Υπάρχει επιθυμία παλαιών αθλητών του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ να αγωνιστούν κάνοντας έστω ένα άλμα στο ύψος ή στο Μήκος. (Θα το συζητήσουμε με τον κ. Τ. Σύμβουλο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και … βλέπουμε).

3) Σε κάθε Φορέα, από τους προαναφερόμενους, θα σταλεί και ανάλογο έγγραφο, με το οποίο θα ζητείται  να βοηθήσουν για την τέλεση των Αγώνων.

Τα έγγραφα είναι τα παρακάτω:

Α) το ΣΕΚΣΘ (Κριτές),

Β Νομαρχία,

Γ)  Δήμο Θεσσαλονίκης)

Δ) ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

4) Να γίνει επαφή με Τ. Σύμβουλο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κ. Καϊσίδη, για την προκήρυξη και τις λεπτομέρειες της Τελετής Ονομασίας της Αίθουσας του Άλματος επί κοντώ σε “ΑΙΘΟΥΣΑ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ”.

5) Συνδετικός Κρίκος με ΝΟΜΑΡΧΙΑ και ΔΗΜΟ ορίζεται η κ. Κ. Γιαννακίδου.

6) Υπεύθυνοι για τα Μετάλλια, Διπλώματα, Κύπελλα , Προγράμματα, Προσκλήσεις κ.α. αναλαμβάνουν να οι κ.κ. Τρούλου Δέσποινα, Κούλα Γιαννακίδου και Μανιού Καψαμπέλη Κατερίνα.

7) Συνδετικός Κρίκος με προσωπικό του Σταδίου ο κ. Γλαβίνας Σωτήριος.

8) Συνδετικός κρίκος με Γραμματεία των Αγώνων (υπάλληλοι ΣΕΓΑΣ) και συνεργείο Ηλεκτρονικής χρονομέτρησης ο κ. Λαζαρίδης Χαράλαμπος.

9)  Τελετή Ονομασίας της Αίθουσας (θα συζητηθεί στην επόμενη συνάντηση).

10) Συντονιστής για την Ιατρική κάλυψη των Αγώνων Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ   ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΜΑΙΟΥ 2010, ώρα 21.00 στην Ταβέρνα “Η κραυγή του Γλάρου” στο πατάρι. 

 

Σημείωση – Παρατήρηση – Παράπονο:

Φίλοι μου, μαθαίνω ότι μερικοί ξεχνούν την ημερομηνία συνάντησης γιαυτό δεν έρχονται. Μαθαίνω ότι (όσοι μας έδωσαν ε-μαιλ) δεν ανοίγουν το PC τους να διαβάσουν το ε-μαιλ που τους στέλνουμε, γιαυτό δεν έρχονται. …. Σε όσους παίρνουμε τηλέφωνο μερικές μέρες νωρίτερα …  το ξεχνούν, θέλουν και υπενθύμιση την ίδια μέρα !!!

Ας μην κοροϊδευόμαστε Φίλοι μου, όποιος κρίνει ότι πρέπει να είναι παρών σε κάποια εκδήλωση, το σημειώνει στο ημερολόγιό του, το γράφει στο κινητό του, το γράφει στο χέρι του, το γράφει στο πουκάμισό του, ρωτάει έναν Φίλο, παίρνει ένα τηλέφωνο και ρωτάει !! τέλος πάντων ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ή ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ.

Ειλικρινά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, να αποφασίζουμε στη συγκέντρωση ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, να το περνάμε κάθε τόσο στο site, να ενημερώνουμε προφορικά, να παίρνουμε τηλέφωνα έγκαιρα  να στέλνουμε  ε-μαιλ σε όλους όσους μας έδωσαν ηλεκτρονική διεύθυνση και στο τέλος να ακούμε  να μας λένε !!!!  Δεν με πήρες ένα τηλέφωνο, να μου το υπενθυμίσεις !!!!

ΌΧΙ ρε Φίλε !!! δεν θα σε πάρω και τηλέφωνο να σου το υπενθυμίσω, αν ξεχνάς και ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ….. σημείωσέ το … δέσε μια κορδέλα στο χέρι σου ! κάνε κάτι και εσύ, μην τα περιμένεις όλα από τους άλλους!!!  Μετά από τόσες προσπάθειες, για να υπάρχει ενημέρωση,  Άκου!    δεν με πήρες ένα τηλέφωνο, να μου το υπενθυμίσεις !!

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, ίσως γιατί το πήρα σοβαρά. Αλλά δεν θα μπορούσα να το πάρω διαφορετικά αφού ό,τι κάνουμε το κάνουμε για να Τιμήσουμε τη μνήμη Κάποιου που δεν μας το ζήτησε, ούτε και το έχει ανάγκη. Εμείς το αποφασίσαμε, δική μας είναι η ΑΝΑΓΚΗ δικό μας είναι το όφελος, γιατί έτσι νοιώθουμε ότι …. κάτι κάνουμε !

print

Written by