ΕΑΣΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΟ 1972 – Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 2010

Ο Ντίνος μας έστειλε το παρακάτω e-mail:

Αγαπητέ φίλε Φώτη

Επιτέλους καταφέρνω να επικοινωνήσω μαζί σου μέσω τεχνολογίας. Ξέρεις εμείς οι μεγάλοι και χωριατόπαιδα δεν ξέρουμε απ΄αυτά.

Λοιπόν τα πράγματα για την συνάντηση έχουν ως εξής.

Και κατ αρχάς να σε ενημερώσω ότι δεν μίλησα γι αυτά με την Βάσω ακόμη ,όπως πρέπει να κάνω , αφού είναι κ αυτή συνυπεύθυνη. Έχουμε όμως κατά διαστήματα τηλ επαφή και είπαμε ότι θα βρεθούμε και από κοντά. Αυτό δεν σημαίνει ότι όσους συναδέλφους βλέπω εδώ ή στην Αθήνα, Λάρισα ή Γιάννενα ότι δεν τους θυμίζω τη συνάντησή μας το Σεπτέμβριο και τον asrigas.

Η συνάντηση βλέπω να γίνεται Σάββατο 11 ή 19/9/10.  Δηλ το τέλος της πρώτης ή δεύτερης βδομάδας του μήνα.

Αυτό βολεύει και το ξενοδοχείο μας HOTEL Sun Beach στον Πλαταμώνα, που μπορεί να μας κάνει τότε και καλύτερες τιμές, αλλά και μείς να έχουμε σχεδόν όλο το χώρο στη διάθεση μας [εστιατόριο με μπουφέ, χώροι για χορό δίπλα στην πισίνα και δίπλα στη θάλασσα, καινούργια άνετα δωμάτια – και με μόνωση για τους…παράξενους!!].

Αυτά βέβαια όλα ακόμη στη κουβέντα και σαν πρώτη ενημέρωση.    

Πιστεύω πως θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να ειδοποιήσουμε όλους τους συναδέλφους γιατί δε βλέπω να κάνουμε άλλη συνάντηση…

Σκέψου στο ένα χέρι το τρίποδο, στο άλλο τη σακούλα με τον καθετήρα…  

Θα βρω λοιπόν τα τηλ. των υπεύθυνων κατά τμήμα, από την κατάσταση που έχεις στο σάιτ και αυτοί με τη σειρά τους πιστεύω ότι θα βρουν τους υπόλοιπους.

 Να ειδοποιηθούν ΟΛΟΙ  ρε !!!!

Θα τα ξαναπούμε σύντομα

Πάντα φίλος & αδελφός

Ντίνος

print

Written by