ΠΑΤΡΩΝΗΣ Δ. ΚΑΙ ΑΗΔΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Χ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26-5-2010 και ώρα 20:30 θα γίνει η ΤΕΛΕΤΗ μετονομασίας της Αίθουσας του άλματος επί κοντώ σε “ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ”.

Η Τελετή θα βιντεοσκοπηθεί και θα προβληθεί το Σάββατο κατά τη διάρκεια των Αγώνων, στις γιγαντοοθόνες του Καυτανζογλείου Σταδίου. 

Προτάθηκαν και αποδέχθηκαν την πρόταση, να κάνουν την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της πλακέτας Οι:

1) Καθηγητής Χάρης Αηδονόπουλος Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου και Αντιδήμαρχος Αθλητισμού στο Δήμο Θεσσαλονίκης και

2) Ο Πρωταθλητής του άλματος σε ύψος και παλιός αθλητής του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ Δημήτρης Πατρώνης.

Στις Φωτογραφίες ο κ. Αηδονόπουλος Χάρης στην κοπή της Πίτας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ενώ βραβεύει την αθλήτρια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κοκκινίδου Σοφία και ο Δημήτρης Πατρώνης αγκαλιά με το ΔΑΣΚΑΛΟ.

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ.

1. Καλέσαμε τον καλό μας φίλο κ. Πάγκαλο Σωτήρη να βιντεοσκοπήσει την Τελετή. Ο Σωτήρης μας δήλωσε … θα είμαι εκεί. Σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων κ. Πάγκαλε, αγαπητέ φίλε Σωτήρη.

2) Τη Δευτέρα 24-5-2010 του Αγίου Πνεύματος, το Στάδιο θα είναι κλειστό. Η προπόνηση της Δευτέρας δεν θα γίνει. Τα λέμε την Τρίτη.

3) Την τρίτη 25-5-2010, όσοι μπορούν να έρθουν για προπόνηση, θα βάλουν και ένα χεράκι για να περιποιηθούμε την αίθουσα. Δεχόμαστε και εθελοντές για την τακτοποίηση – καθαριότητα της αίθουσας. Θα ζητήσουμε από το Στάδιο να μας καθαρίσουν την αίθουσα για την Τελετή.  Εμείς ξέρουμε, αν δεν !  ούτε τώρα … τότε όλοι θα ξέρουν!

4) Την Τετάρτη ΟΛΟΙ οι αθλητές & προπονητές που έχουν φόρμες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να έρθουν με τις φόρμες για τη βιντεοσκόπηση. (Υπενθυμίζω ότι στη βιντεοσκόπηση θα μπουν μπροστά ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ και πίσω οι ψηλοί). Όσα παιδιά δεν έχουν φόρμες του Συλλόγου να φορέσουν μπλουζάκια του Συλλόγου. Τα καινούρια παιδιά να έρθουν νωρίτερα να τους δώσουμε … ό,τι έχουμε.

print

Written by