ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ !!! (2) (3) (4) (5)

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ έγιναν.

Ο αριθμός των δηλωθέντων σε μερικά αγωνίσματα είναι αρκετά μεγάλος.

Μόλις έχουμε τις λίστες με τις δηλώσεις θα κάνουμε μερικές “εσωτερικές” ρυθμίσεις για την καλύτερη διεξαγωγή των αγωνισμάτων και τη μικρότερη ταλαιπωρία των αθλητών. Ο Τ.Σ. κ. Καϊσίδης Ματθαίος και εκπρόσωπος του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα μελετήσουν και θα … ανακοινώσουν.

Στοχεύουμε αφενός μεν να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους (όσους δηλώθηκαν) να αγωνιστούν και αφετέρου να μην ταλαιπωρήσουμε τους κορυφαίους αθλητές. Για παράδειγμα. Το επί κοντώ (Α-Π-ΠΠ/Α)  αρχίζει από χαμηλά 2.30 (για να δώσουμε την ευκαιρία και στους αρχάριους ή ΠΠ/Α να αγωνιστούν. Από την άλλη κάποιος που θα αρχίσει το αγώνισμα στα 4.60 ή 4.80 θα πρέπει να περιμένει πολλές ώρες μέχρι να έρθει η σειρά του να αγωνιστεί!.

Με δεδομένο ότι μέχρι στιγμής οι δηλωθέντες είναι 22 ίσως χωρίσουμε το αγώνισμα σε δύο “επίπεδα”. 1) Αυτούς που θέλουν να αρχίσουν από το 2.30  και 2) αυτούς που θέλουν να αρχίσουν πάνω από 3.85 ή πάνω από 4.00 μ.. (ανάλογα με τις δηλώσεις). 

Να επισκέπτεστε τη σελίδα μας, θα ανακοινώνουμε τις οποιεσδήποτε μικρο-ρυθμίσεις, πάντα με γνώμονα την ομαλή διεξαγωγή των αγωνισμάτων.

Αν αποφασιστούν μικρο-αλλαγές θα ειδοποιηθούν προσωπικά οι προπονητές των αθλητών ή και οι ίδιοι οι αθλητές. Περισσότερα αργότερα, ΕΔΩ στο ίδιο “Άρθρο”.

 

(2)            26-5-10  ώρα  16:00

Από μια πρόχειρη ματιά στις δηλώσεις έχουμε ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ κυρίως στους Δρόμους.

Γίνεται αμέσως φανερό το πόσο λείπουν οι αγώνες για όλες τις κατηγορίες.

Σας δίνω μόνο μερικά στοιχεία για να δείτε ότι θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για να έχουμε αγώνες αντάξιους του Ονόματος «ΚΩΣΤΑΣ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» στη μνήμη του οποίου γίνονται οι αγώνες.

ΑΝΔΡΩΝ: 100 μ. (Α-Π-ΠΠ/Α) 70, 200 (Α) 54, 400 μ. (Α-Π) 49,  150 (ΠΠ/Α) 51, Μήκος (Α-Π-ΠΠ/Α) 30, Ε.Κ. (Α-Π-ΠΠ/Α) 22, 1500 μ. (Α-Π) 17  
ΓΥΝΑΙΚΩΝ : 100 Μ. (Γ-Κ) 30, 200 Μ. (Γ-Κ) 40, 400Μ. (Γ-Κ) 34, 150 μ. (ΠΚ/Α) 61, Μήκος (Γ-Κ-ΠΚ/Α) 38, 1500 μ. (Γ-Κ) 16. Υπάρχουν και μερικές δηλώσεις που δεν υπολογίστηκαν ακόμη γιατί εστάλησαν με e-mail !!!

Καταλαβαίνετε ότι ο αριθμός είναι ήδη μεγάλος. Μερικοί σύλλογοι (ευτυχώς μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού – ας μην τους εκθέσω) δηλώνουν ότι θέλουν! π.χ. ΠΠ/Α στο Ύψος, Στη Σφαίρα, στα 1500 !!!).

Τονίζουμε ότι θα τηρήσουμε την προκήρυξη και δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή όσων δεν δικαιούνται.

(Με τον κ. Καϊσίδη, από αύριο, θα μελετήσουμε μερικές περιπτώσεις και αν κάτι αλλάξει, θα ανακοινωθεί και θα ισχύσει για όλους τους ενδιαφερόμενους. «Στη ζούλα» δεν θα αγωνιστεί κανένας που δεν δικαιούται).

 

(3)  27-5-2010

Αφού μελετήθηκαν οι δηλώσεις από τον Τ.Σ. κ. Καϊσίδη και τον εκπρόσωπο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ανακοινώνεται ότι:

α) Τα άλματα σε Μήκος (Α-Π-ΠΠ/Α) ΚΑΙ (Γ-Κ-ΠΚ/Α) θα γίνουν σε δύο σκάμματα παράλληλα και ταυτόχρονα. Στο ένα σκάμμα θα αγωνιστούν οι αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις και στο άλλο οι άλλοι μισοί. Από τα δύο σκάμματα θα βγουν οι 8 καλύτεροι/ες για να συνεχίσουν για τα 4ο, 5ο, και 6ο άλμα. Η απονομή θα είναι μία για (Α-Π-ΠΠ/Α) ΚΑΙ μια για (Γ-Κ-ΠΚ/Α).

β) Στο επί κοντώ (Α-Π-ΠΠ/Α) θα χωριστούν σε δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα θα αρχίσει από το 2.30 όπως λέει η προκήρυξη και Στη δεύτερη ομάδα θα αγωνιστούν όποιοι θέλουν να μπουν στον αγώνα από το 3.85 και πάνω. (Θα υπάρξει και άλλη διευκρινιστική ανακοίνωση).

γ) ΚανέναςΠΠ/Α ή ΠΚ/Α δεν θα αγωνιστεί σε αγωνίσματα που δεν αναφέρεται η κατηγορία τους στο πρόγραμμα.  Δεν θα γίνουν εξαιρέσεις (σε όσους παράτυπα δήλωσαν γιατί αδικούμε όσους είναι σωστοί και ακολουθούν τις προκηρύξεις).
Υπενθυμίζεται ότι στο άλμα σε ύψος (Α-Π) ΚΑΙ (Γ-Κ) και Μήκος, έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν εκτός συναγωνισμού Οι παλαιοί αθλητές του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. Ήδη δήλωσαν ότι θα αγωνιστούν (έστω και για ένα άλμα) οι: Πατρώνης, Τρικαλιάρης, Σκεμιτζής, Κωνσταντινίδης, Οικονόμου Πολυνίκης, Τσακιρίδης, Πούλιος, Μουρατίδης κ.α..

 

(4) 28-5-2010

a) Οι Δηλωθέντες αθλητές και αθλήτριες για τα  Α΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2010

Β) Όσοι είναι με κόκκινο, δεν δικαιούνται να αγωνιστούν, να μην ταξιδέψουν ….

γ)  Στο επί κοντώ : 

1)  Οι Γυναίκες θα αρχίσουν 15 λεπτά νωρίτερα τον αγώνα δηλ. στις 16.30  
2) Οι Άνδρες περνούν ΟΛΟΙ από την αίθουσα κλήσης κανονικά (1 ώρα) πριν από το αγώνισμά τους (θα ξεκινήσουν και αυτοί 15 λεπτά νωρίτερα δηλαδή στις 17.45) ) όσοι αρχίσουν από χαμηλά κάνουν δοκιμαστικά πριν από τις 17.45.
β)
Όσοι θέλουν να ξεκινήσουν πάνω από 3.85  να θεωρήσουν ότι το αγώνισμα για αυτούς ξεκινάει στις; 18.45 θα κάνουν δοκιμαστικά  μόλις ολοκληρώσουν οι αθλητές της 1ης ομάδας. θα δοθεί χρόνος για 3 δοκιμαστικά (1ο & 2ο με λάστιχο, το 3ο μόνο με πήχη ή χωρίς). 

Παρακαλώ τους προπονητές των αθλητών {Από ΣΕΡΡΕΣ, ΔΡΑΜΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ]  να επικοινωνήσουν με τον κ. Κατσίκα 6932.626625 και να επιβεβαιώσουν με βάση τον προηγούμενο πίνακα, τα ονόματα των αθλητών  που επιθυμούν να αρχίσουν πάνω από τα 3.85. 

 

(5)   29-5-2010

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ και ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ

Ο αγαπημένος αθλητής του Δάσκαλου από την Κέρκυρα Λευτέρης Τσουκαλάς  που πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε, μας τηλεφώνησε από το καράβι με το οποίο ταξιδεύει για να φτάσει στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από δύο αθλητές, τον Γιάννη Κότση στο κοντάρι και την Παγκορασίδα Στέλλα Καρύδη στο μήκος με τους οποίους ο Κερκυραϊκός συμμετέχει στους αγώνες. Ερχόμαστε για να είμαστε αύριο   ΕΚΕΙ ….. μας είπε ο Λευτέρης (δίνοντάς μας τα χαιρετίσματα από τον αντίστοιχο Δάσκαλο της Κέρκυρας τον Παύλο Σκορδίλη). Να είσαι καλά Παύλε …

Δεν χρειάστηκε να πεί τίποτε άλλο, συνεννοηθήκαμε και τα πάντα ήταν ξεκάθαρα.

Κάπως έτσι νοιώθουν πολλοί που θα ήθελαν να είναι ΕΔΩ αύριο.
Όμως Φίλοι μου καλοί, δεν χρειάζεται να στενοχωριέστε όσοι δεν θα μπορέσετε να είστε ΕΔΩ. Είμαστε 1000% σίγουροι ότι θα βρίσκεστε ΕΔΩ μαζί μας, δεν ξέρω με ποιόν τρόπο, εκείνο που ξέρω είναι ότι αύριο το Στάδιο θα είναι γεμάτο. Όχι από φυσικές παρουσίες, αυτές μπορεί να βρουν θέσεις και να καθίσουν. Πολύ φοβάμαι ότι όλοι εσείς που … δεν θα μπορέσετε να ταξιδέψετε για να είστε ΕΔΩ θα τριγυρνάτε γύρω μας και θα χειροκροτείτε τόσο ζωξρά τους παλαιούς και νέους αθλητές που προβλέπω πολλά ρεκόρ. Ακόμη και για τους παλαιούς αθλητές του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ που θα επιχειρούν έστω από ένα άλμα στη μνήμη του ΔΑΣΚΑΛΟΥ. Καφώθηκαν στα αυτιά μου οι λέξεις του Μάκη Τρικαλιάρη στην τελετή της αποκάλυψης της πλακέτας ” Με ένα μορφασμό με μια ματιά περνμούσε στους αθλητές του τόσα όσα δεν θα μπορούσαν άλλοι να περάσουν μια ζωή”.  Ας έισαι καλά !!! ΔΑΣΚΑΛΕ.

Εκτός από τους:  Πατρώνης, Τρικαλιάρης, Σκεμιτζής, Κωνσταντινίδης, Οικονόμου Πολυνίκης, Τσακιρίδης, Πούλιος, Μουρατίδης που ανέφερα προχθές ότι θα αγωνιστούν, υπάρχουν και πολλοί άλλοι όπως: Μπακάλης Σπύρος στα 1500, Παπαϊακώβου Γ στο Μήκος (ετοιμάζεται για τα 3 μέτρα!), Κατσίκας Φώτης (πάω για 2.60! στο επί κοντώ, τρέμε Νίκο Καρατάσο!) και τόσοι άλλοι.

Εύχομαι σε όλους τους αθλητές, προπονητές, παράγοντες, φίλους, γονείς και κηδεμόνες που θα ταξιδέψουν από μακριά για να είναι ΕΔΩ :  ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

print

Written by