ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

Αφήσαμε το χρόνο να κυλίσει ήρεμα μετά από τους καταπληκτικούς Αγώνες που έγιναν με τη βοήθεια όλων μας προς Τιμήν του ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ. 

1)  Δεν είναι δική μας η εκτίμηση για το μέγεθος της επιτυχίας των αγώνων.

Όλοι οι άνθρωποι του αθλητισμού εξαίρουν την επιτυχία των αγώνων από κάθε άποψη, αγωνιστική, οργανωτική και “πολιτιστική”.

Δεν είναι καθόλου συνηθισμένο το έγγραφο που παραλάβαμε ως ΑΣ ΡΗΓΑΣ και ως ΦΙΛΟΙ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ  από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Μας δίνουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλαμε και για το ΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ που είχαμε στη διοργάνωση των αγώνων στίβου “Χειμωνίδεια 2010”. ΤΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.

 

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ.

2)  Είναι καιρός να τακτοποιηθούν τα βιβλία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και να κλείσουμε το κεφάλαιο Οικονομική ενίσχυση των αγώνων «Α΄ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ».

Αφού τακτοποιήθηκαν όλες οι εκκρεμότητες των αγώνων, υπάρχει ένα ποσό για το οποίο πρέπει να αποφασίσουμε  (Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ και ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ) τι θα γίνει. Τ

ην απόφαση αυτή θα την πάρουμε  στο Μνημόσυνο του ΔΑΣΚΑΛΟΥ (μετά το Μνημόσυνο  σε μια –διακριτική– συγκέντρωση).

Όσοι έχετε συγκεκριμένες προτάσεις για την τύχη των χρημάτων που περίσσεψαν παρακαλούμε να μας στείλετε τις προτάσεις σας τις οποίες θα ανακοινώσουμε στη συγκέντρωση.

 

3) ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ

Την Κυριακή 27-6-2010 στον Ιερό Ναό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ στην Καστανιά Ημαθίας, θα τελεστεί το Ετήσιο Μνημόσυνο του ΔΑΣΚΑΛΟΥ.
Στη συνέχεια θα γίνει μια μικρή ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ συγκέντρωση με στόχο το «ΚΛΕΙΣΙΜΟ» της προσπάθειάς μας και τη μεθόδευση για μελλοντικές μας ενέργειες.

print

Written by