ΣΙΘΩΝΕΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΗΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Προβλήματα., κυρίως με τη μεταφορά των οργάνων (στρώματα, στυλοβάτες κ.α.) από το Καυτανζόγλειο στη Νικήτη Χαλκιδικής μας αναγκάζουν να μη συμμετέχουμε στα Σιθώνεια.

ΣΙΘΩΝΕΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο αγώνας – επίδειξη του άλματος επί κοντώ που θα κάναμε με αρχάριους αθλητές/τριες ΠΠ-ΠΚ/Β ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Είμαστε πάντα στο πλάι ανθρώπων που προσπαθούν για το καλό των παιδιών της περιοχής τους όπως ο κ. Παπαδημητρίου για τη Νικήτη Χαλκιδικής. Δεχθήκαμε αμέσως την πρόσκλησή του να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του επί κοντώ και στη Χαλκιδική δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά της περιοχής να γνωρίσουν το αγώνισμα.

Για αρκετά χρόνια, πηγαίνουμε όπου μας ζητηθεί να βοηθήσουμε να γνωρίσουν το επί κοντώ. Ο Μηχανισμός “Το Σπαστό Κοντάρι” βοηθάει από την πρώτη στιγμή να γνωρίσουν τα παιδιά το αγώνισμα ΕΥΚΟΛΑ και κυρίως ΑΚΙΝΔΥΝΑ.
Ευχαριστούμε τα παιδιά που είχαν δηλώσει συμμετοχή (μερικά καθυστερώντας τις διακοπές τους).

Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών, που για να είμαστε συνεπείς στην υπόσχεσή μας προς τον κ.Παπαδημητρίου (τον υπεύθυνο των ΣΙΘΩΝΕΙΩΝ) άλλαξαν τα πλάνα των διακοπών για τις οικογένειές τους.

Τέλος ευχαριστούμε τους γονείς και την προπονήτρια κ. Σοφία, που είχαν δηλώσει ότι διατίθενται να συμβάλουν στη μετακίνηση των παιδιών στη Νικήτη Χαλκιδικής.

Οι μικροί μας μελλοντικοί επικοντιστές, μπορούν πλέον να ακολουθήσουν τις οικογένειές τους χωρίς κανένα περιορισμό.

Εύχομαι στους μικρούς μας φίλους και τις οικογένειές τους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. 

Οι προπονήσεις, για τους μικρούς μας φίλους, θα αρχίσουν στο τέλος του Αυγούστου, αλλά οργανωμένα σε ηλικίες και ομάδες θα αρχίσουμε από Δευτέρα 30 Αυγούστου.

print

Written by