17-7-10 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ Π/Κ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ένας από τους λόγους για τον οποίο οι μικροί μας αθλητές κάνουν αθλητισμό είναι για να γνωρίσουν τον Κόσμο.  Τα ταξίδια για τη συμμετοχή τους στους αγώνες είναι  ανάλογα με το επίπεδό των επιδόσεών τους, από το διπλανό χωριό ή τη διπλανή πόλη μέχρι και … την  άκρη της γης. …….

Ο πρώτος στόχος είναι η επιτυχία στους αγώνες.   Δεν νοείται αθλητής να πηγαίνει στην άκρη της γης για τους σημαντικότερους αγώνες  της χρονιάς του και να μην τα δίνει ΟΛΑ.

Όμως, μετά τον αγώνα, μπορούν να γνωρίσουν το μέρος που επισκέφτηκαν ή να χαλαρώσουν για λίγο απολαμβάνοντας π.χ. μια υπέροχη πισίνα.

Αυτό έκαναν και τα κορίτσια του Συλλόγου μας, αφού όμως ο υπεύθυνος της αποστολής κ. Κατσίκας, «θυσιάστηκε» για να ελέγξει αν το νερό ήταν στη σωστή θερμοκρασία!!

Στις  φωτογραφίες οι «Θεές» απολαμβάνοντας την πισίνα του ξενοδοχείου  Elpida Resotr  και  ένα παγωτό γνωρίζοντας τις Σέρρες.

 

Η  ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΦΑΝΩΝ ΗΡΩΩΝ

Με μια ματιά, γρήγορη αλλά  όχι τόσο επιφανειακή, για τους αγώνες και τη διοργάνωση θα μπορούσαμε να πούμε:

ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Στους τοπικούς Φορείς , Νομάρχη, Δήμαρχο, που στην εποχή που ζούμε, της λιτότητας και των ματαιώσεων των αγώνων, τόλμησαν διεκδίκησαν και πήραν για δεύτερη συνεχή χρονιά ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τις Σέρρες.  Μεγάλη η συμμετοχή των παραγόντων της ΕΑΣ από Τεχνικούς Συμβούλους μέχρι Μέλη και Πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Σερρών κ. Γιάννη Λούμπα, για να μην αναφερθώ σε παραπάνω κλιμάκια για τα οποία δεν είμαι ενημερωμένος.

Οι Σερραίοι Τίμησαν τους αγώνες και το ΔΑΣΚΑΛΟ ΒΑΣΙΛΗ ΠΙΤΣΙΟ  στη μνήμη του Οποίου ήταν αφιερωμένοι οι αγώνες. Γέμισαν τις κερκίδες, προσπάθησαν και από την πρώτη εντύπωση τα κατάφεραν, όχι στο να είναι τέλειοι αλλά στο να επιλύουν το κάθε πρόβλημα που παρουσιαζόταν τουλάχιστον για την πρώτη ημέρα που ήμασταν παρόντες).


 

ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΣΟΥΜΕ:

Τους συναδέλφους Σάββα Κεφαλίδη και Έφορο του άλματος επί κοντώ κ. Νώντα Κούρτη οι οποίοι προσπάθησαν και τα κατάφεραν έστω και δύσκολα να φέρουν σε πέρας το αγώνισμα του άλματος επί κοντώ αν και την παραμονή των αγώνων χάλασε ο ένας στυλοβάτης. Τον κατέβασαν, τον κόλλησαν πρόχειρα έκαναν πατέντες αλλά το αγώνισμα κύλισε ομαλά. Ίσως μερικοί να ,μην αντιλήφτηκαν τίποτε από τον αγώνα και την προσπάθειά τους στο να πετύχουν οι αγώνες. Το κυριότερο είναι ότι δεν είχαν άμεση αρμοδιότητα και υπευθυνότητα για το συμβάν. Να γιατί, μαζί με τοπ πρόεδρο της ΕΑΣ που ήταν εκεί και μερικούς άλλους (που δεν γνωρίζω) τους αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Μόνο «βαμμένοι και πωρωμένοι»  με τον αθλητισμό και την προσφορά στο αγώνισμα και τους αθλητές θα μπορούσαν να κάνουν ότι κάνανε οι Σάββας Κεφαλίδης και Νώντας Κούρτης.  Ξανά ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

print

Written by