ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ. ΚΟΣΜΑ ΧΑΤΖΙΟΠΟΥΛΕ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν είμαστε ούτε ο καλύτερος Σύλλογος, ούτε ο πιο πλούσιος, ούτε ο πιο καλά οργανωμένος. Όσο για τους ανθρώπους του Συλλόγου δεν είναι  ούτε οι πιο “έξυπνοι” ούτε οι πιο “ωραίοι” ούτε οι πιο “δραστήριοι”. Αν ψάξουμε στους “Αδελφούς Συλλόγους” θα βρούμε πολλά στοιχεία τα οποία ίσως θα τα ζηλεύαμε!. Τότε που βρίσκεται αυτό το κάτι άλλο που υποστηρίζουμε ότι διαθέτει ο Σύλλογός μας;
Με δυο λόγια θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω γιατί (πιστεύω) ότι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ διαφέρει από τους άλλους Συλλόγους. Είμαστε μια ΠΑΡΕΑ, είμαστε μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και σε αυτό το επίπεδο θέλουμε να μείνουμε. Θέλουμε να χαιρόμαστε με τις καθημερινές μικρές χαρές των μελών της οικογένειάς μας. Συμμετέχουμε στη χαρά των μελών μας και μοιραζόμαστε τη λύπη τους έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται και να ξεθωριάζει γρήγορα.

Σήμερα π.χ. γιορτάζει ο προπονητής μας κ. Κοσμάς Χατζιόπουλος η ψυχή της παρέας μας. Μας κέρασε μετά την προπόνηση και όλοι μαζί τον ευχηθήκαμε να είναι γερός. Του δείξαμε ότι τον αγαπάμε και χαιρόμαστε που είναι κοντά μας. Όχι μόνο του το δείξαμε αλλά και το βροντοφωνάζουμε … Κύριε Κοσμά ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ γιατί το αξίζεις. Γιατί χαίρεσαι πολύ περισσότερο όταν “δίνεις” από ότι όταν “παίρνεις”.  Να είσαι γερός και δυνατός και σου ευχόμαστε να εκπληρωθούν όλες σου οι επιθυμίες!


Όσο για τους μικρούς μας φίλους απολαμβάνουν το σύστημα “επιβράβευσης της προσπάθειας” το οποίο έχουν καθιερώσει οι προπονήτριές τους Σοφία Γκοτζαμάνη και Μαρία Κυριακίδου. Σήμερα μάλιστα ήταν ημέρα που δόθηκαν τα ανάλογα δωράκια στα παιδιά που ξεχώρισαν για το μήνα Οκτώβριο.

print

Written by