ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ προετοιμάζει τους αθλητές του σε όλα τα αγωνίσματα του Στίβου, ανάλογα με τα προσόντα τους. Οι αθλητές του ειδικεύονται στους Δρόμους (ταχύτητες, αγωνίσματα ημιαντοχής & αντοχής) στα Άλματα και στις Ρίψεις.  

Επιπλέον, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι από τους λίγους Συλλόγους στη Βόρεια Ελλάδα που καλλιεργεί και το δύσκολο και απαιτητικό αγώνισμα του άλματος επί κοντώ. Η αλήθεια είναι ότι για να ασχοληθεί κάποιος με το επί κοντώ απαιτούνται ξεχωριστά προσόντα και ψυχικά χαρίσματα, τα οποία θα πρέπει να περιβάλλονται από επιμονή και υπομονή. Είναι το αγώνισμα που συγκινεί τους πάντες αλλά το ζουν και το χαίρονται όσοι έχουν τη διάθεση να προσπαθήσουν πραγματικά.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Στα πλαίσια της σταδιακής εκμάθησης της τεχνικής του άλματος επί κοντώ, αύριο Παρασκευή και ώρα 19.30 θα γίνει στην Κλειστή Αίθουσα του άλματος επί κοντώ ΑΙΘΟΥΣΑ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ του Καυτανζογλείου, ημερίδα για τους αθλητές/τριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΘΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ

Κάθε 15 ημέρες (Παρασκευές) θα διοργανώνονται ημερίδες με αγωνίσματα τα οποία θα ανακοινώνονται στους αθλητές έγκαιρα από τους προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Στα αγωνίσματα των αρχαρίων μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά που δεν ανήκουν σε Συλλόγους Στίβου και θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους συναγωνιζόμενοι τα παιδιά της ηλικίας τους. Το πρόγραμμα των αγωνισμάτων θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. Να ετοιμάζεστε για συμμετοχή και βελτίωση της επίδοσής σας στα διάφορα αγωνίσματα. Ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή θα δοθεί στο να βελτιώνει ο καθένας την επίδοσή του, ανεξάρτητα αν είναι πρώτος ή τελευταίος.
Όποιος  σε τρεις συνεχόμενους αγώνες βελτιώνει την επίδοσή του θα παίρνει το μετάλλιο ανεξάρτητα από τη θέση που θα τερματίζει ή τη θέση που θα κατατάσσεται.

print

Written by