ΧΟΡΩΔΙΑ & ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΣΚΕΤΣ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Ρωτάει ο θείος το μικρό του ανιψιό. Πόσο καλό παιδί είσαι Κωστάκη; Και η απάντηση του Κωστάκη. «Καλύτερο … δεν γίνεται»!!!

Αυτή την απάντηση θα δώσουμε σε όποιον μας ρωτήσει «πώς πήγε η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή σας;» Θα του απαντήσουμε …. Καλύτερη δεν μπορούμε να τη φανταστούμε.

Μέχρι και ο χιονάνθρωπος της φωτογραφίας συμμετείχε στην προπόνηση, όπως βλέπετε είναι με το κοντάρι στο χέρι! (Αν βάλει κάτι στο μυαλό της η κ. Σοφία … θα το κάνει ό,τι και να γίνει, (μάλλον γιαυτό δε βάζει κιλό!).

Έγινε η προπόνηση,

έγινε η εσωτερική ημερίδα του άλματος επί κοντώ.

Συγκεντρώθηκαν τα φαγώσιμα (σας το είπαμε το καροτσάκι θα γεμίσει.     Ναι γέμισε!)
Μας ζήτησαν να καθυστερήσουμε την παράδοση των φαγώσιμων για να φέρουν και όσοι δεν το ήξεραν. Το δεχτήκαμε, τα φαγώσιμα δεν θα φύγουν μέχρι και την τελευταία προπόνηση των μικρών μας που θα γίνει την Τετάρτη 22.12.10). Να σημειώσουμε ότι και αθλητές άλλων συλλόγων ενεργοποιήθηκαν και προσέφεραν. Εμείς είχαμε την ιδέα και ενεργοποιηθήκαμε, η προσφορά ανήκει σε όλους όσους βοήθησαν στη συγκέντρωση “των φαγώσιμων”.

έγινε η συγκέντρωση – συνάντηση των γονέων με το Δ.Σ. όπου ακούστηκαν προτάσεις και ανταλλάχτηκαν  απόψεις,

μοιράστηκαν τα ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ του 2011 και

στο τέλος όλοι φύγαμε με το δωράκι μας.

Όλα αυτά τα είχαμε προετοιμάσει και μπορούμε να πούμε ότι κύλισαν ομαλά. 

Αυτό όμως που έκλεψε την παράσταση ήταν η «χορωδία» και «τα θεατρικά σκετς» τα οποία παρουσιάστηκαν από τους μικρούς μας αθλητές και τα οποία ετοίμασαν οι προπονήτριες τους κ. Σοφία και κ. Μαρία.

Μπράβο και μόνον μπράβο μπορούμε να πούμε σε όλους τους συντελεστές αυτής της καταπληκτικής γιορτής. Τα παιδιά μας, μέσα σε λίγη ώρα, έμαθαν και παρουσίασαν μία μίνι «μουσικοθεατρική παράσταση». Κιθάρα εμφανίστηκε, ποιήματα απαγγέλθηκαν, παραστάσεις παίχτηκαν και όλα αυτά με ελάχιστη προετοιμασία από το σκηνοθετικό δίδυμο (κ. Μαρία και κ. Σοφία).  

Χαρήκαμε ιδιαίτερα την ενεργοποίηση των γονέων που με την παρουσία τους δήλωσαν στα μέλη του Δ.Σ. και τους προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ότι «είμαστε και εμείς εδώ». Αυτό και μόνο μας δίνει περίσσια δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε να μετατρέπουμε τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ σε μια ζεστή αγκαλιά για όλα «τα παιδιά μας».

print

Written by