ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 & 20.2.11 ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Κανονικά θα γίνουν οι προπονήσεις για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Οι αθλητές του κ. Κατσίκα που μεταβαίνει στην Αθήνα σήμερα 17.40 για τους Πανελληνίους Κλειστού και του κ. Παπαϊακώβου Γ. (που βρίσκεται στο Νοσοκομείο 424 για κάποια μικροεπέμβαση), θα προπονηθούν με τον κ. Τριανταφύλλου Κ. κανονικά στην ώρα τους. Το πρόγραμμα θα το καθορίσει ο κ. Τριανταφύλλου.

Για το Σάββατο να συνεννοηθείτε με τον κ. Τριανταφύλλου Κώστα.

Τη ρύθμιση των προπονήσεων και των θεμάτων που θα προκύψουν θα κάνει ο “μεθαυριανός” Έφορος του Τμήματος Στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Σταύρος Καρματζόγλου.

Κ. Καρματζόγλου,, ρίξτε καμία 500 κάμψεις στην παρέα του κ. Γεωργιτσέλη, και καμιά 1.000 στους “Φλώρους του άλματος επί κοντώ”, έτσι για να νοιώσουν την αλλαγή κλίματος που θα έρθει από την επομένη των εκλογών  του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του Νέου Δ.Σ. με διετή θητεία, θα γίνουν τη Δευτέρα 14.3.2011 στο Καυτανζόγλειο (Λεπτομέρειες λίγο αργότερα).

Η φωτογραφία από την καθαριότητα της αίθουσας Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.

Ο κ. Καρματζόγλου έχει την ικανότητα να μας κάνει όλους δουλευταράδες και να μας ενώνει γιατί πάντα δίνει το παράδειγμα και οι άλλοι από φιλότιμο ακολουθούμε. Η ουσία είναι ότι τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο όλες οι υποθέσεις.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ από τώρα υπερηφανεύεται και για τον Έφορο του Συλλόγου! (Μπαμπάδες αν δεν καταλάβατε κάνω προεκλογικό αγώνα για να ψηφίσετε και τον κ. Καρματζόγλου” μου έχει τάξει “Σουβλάκια”!

print

Written by