Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ & Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ

Γράψαμε  ότι  στο  Καυτανζόγλειο  έγιναν και γίνονται προσπάθειες για τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του Σταδίου.  Οι προσπάθειες  εκ μέρους κυρίως του Διευθυντού του Σταδίου, αλλά και των υπαλλήλων και σίγουρα της Επιτροπής Διοίκησης είναι εμφανείς.  Μέχρι και τηλεόραση έβαλαν στην είσοδο του Κτιρίου 3.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε με όλες τις αποφάσεις και ενέργειες του Σταδίου. Π.Χ. Τώρα με τους ηλιακούς  συσσωρευτές που μπήκαν στο βοηθητικό Στάδιο, οι αθλητές μας,  που τελειώνουν την προπόνηση στις 21.00, δεν κάνουν μπάνιο στο Στάδιο  διότι δεν υπάρχει ζεστό νερό στις 21.00.

Επίσης δεν συμφωνούμε με την παραχώρηση των αποδυτηρίων των προπονητών του Στίβου, που βρίσκονται στο βοηθητικό, στους διαιτητές ποδοσφαίρου.  Γιατί άραγε δίνονται στους διαιτητές ποδοσφαίρου; Είναι θέμα εσόδων του Σταδίου ή ξεχωριστής  επιρροής  των διαιτητών  ποδοσφαίρου στην Επιτροπή διοίκησης;   

Πρόταση προς τον κ. Διευθυντή του Σταδίου.

Μήπως θα ήταν πιο λειτουργικό να δοθούν στους διαιτητές τα αποδυτήρια που βρίσκονται απέναντι από τα αποδυτήρια των Γυναικών αφού η παρουσία τους στο Στάδιο δεν είναι καθημερινή. Η καθημερινή παρουσία των προπονητών του Στίβου στο χώρο των Γυναικών σίγουρα δεν είναι και το πιο βολικό για τη λειτουργία του Σταδίου.

Όμως δεν στεκόμαστε σε αυτά που δεν συμφωνούμε.

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε στη λειτουργία του Σταδίου. Τόσο εμείς όσο και οι μεγαλύτεροι αθλητές του άλματος επί κοντώ συμμετέχουμε και δίνουμε λύσεις  στα προβλήματα συντήρησης του Σταδίου που παρουσιάζονται.

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΙΖΟΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ … ΤΑ ΠΟΛΥΖΥΓΑ.

Ξηλώθηκαν και χαλάρωσαν τα ξύλινα πολύζυγα στην αίθουσα “Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ”…  τα ανέλαβαν οι κ.κ.:  Ανδρέας Ρίζος με τον  Έφορο Στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Σταύρο Καρματζόγλου και τα έκαναν … «σιδερένια».  Είμαστε τόσο δεμένοι με τα όργανα που χρησιμοποιούμε καθημερινά που δεν χρειάζεται να κάνει τίποτε το Καυτανζόγλειο τουλάχιστον για την αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ. Για κάθε βήμα που κάνει η διοίκηση του Σταδίου εμείς κάνουμε … δέκα στη φροντίδα των χώρων που χρησιμοποιούμε. (Βέβαια ένα πρόγραμμα καθαριότητας, το οποίο να τηρείται, θα το θέλαμε. Δεν νομίζω ότι ζητάμε πολλά!).

Ο κ. ΚΟΣΜΑΣ ΧΑΤΖΙΟΠΟΥΛΟΣ.

Στην  καθαριότητα της αίθουσας δεν υπάρχει σταθερό πρόγραμμα με αποτέλεσμα, όταν το χνούδι γίνεται παραπάνω από αισθητό στην αίθουσα, να μπαίνει σκούπα από τους αθλητές  και προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  (Παρακαλούμε τη διοίκηση του Σταδίου να ορίσει  τη συχνότητα του καθαρισμού της αίθουσας  π.χ. κάθε βδομάδα!, κάθε 15!!, κάθε μήνα !!! για να ξέρουμε, αν και πότε,  θα πρέπει να επέμβουμε.

Ο προπονητής του Συλλόγου μας κ. Χατζιόπουλος Κοσμάς έκανε δωρεά στο Σύλλογο ηλεκτρική σκούπα, σκούπα ατμού καθαρισμού των στρωμάτων και 3 ιατρικές μπάλες των 4  κιλών . (Έδωσε πολύ περισσότερα από όσα παίρνει σαν προπονητής το μήνα), για να αγοράσει όργανα για την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ της αίθουσας «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ»  και για την προπόνηση των αθλητών.  Ανάλογες είναι και οι προσφορές των άλλων προπονητών του Συλλόγου. Κατά τα άλλα,  δουλεύουν για να βγάλουν ένα χαρτζιλίκι,  καθοδηγώντας προπονητικά τα παιδιά μας!  Δεν συμφωνούμε οι προπονητές να αγοράζουν τα όργανα για να προπονηθούν τα παιδιά μας πολύ δε περισσότερο να αγοράζουν σκούπες και ατμοκαθαριστήρες για να είμαστε σε καθαρό περιβάλλον.   Από την άλλη, αφού λειτουργούν με αυτό το σκεπτικό, είμαστε υπερήφανοι γιατί αυτή η προσφορά των προπονητών μας δείχνει την ευαισθησία τους  και το πόσο σοβαρά ασχολούνται με τα “παιδιά μας”.

Ανδρέα, Σταύρο, Κοσμά,    μέρους όλων σας ευχαριστούμε. 


Κύριε Κοσμά, αν ξαναγίνει … ούτε  και ο κος Ψαλλίδας, που τελευταία δυνάμωσε! δε σας γλιτώνει.

 

print

Written by