ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 05-05-11

Σε καταπληκτική ατμόσφαιρα έγινε το Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Παρά τη δεύτερη συνεχόμενη απουσία  του κ. Αντιπροέδρου και τη δικαιολογημένη απουσία των κ. Κούτρα  και Κατσάλη, οι παρόντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και «τίμησαν δεόντως» τόσο τα κρεατικά του κ. Πατσουκάκη όσο και τα γλυκά της κ. Δρίβα. 

Στο Δ.Σ. παραβρέθηκαν και οι Χορηγοί του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ.κ. Κερασίδης Ευστάθιος και Παπαθανασίου Χαράλαμπος. Οι φωτογραφίες από το χθεσινό Δ.Σ.

Οι Αποφάσεις του Δ.Σ.:

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Οριστικοποιήθηκαν οι επιτροπές εργασιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

·         ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΟΡΗΓΩΝ    : Θεοφανίδης Θ., Ίλτσος Κ., Δρίβα Α., Μανιού Αικ.  Η επιτροπή θα μελετήσει τους όρους και τις διαδικασίες για τη συνεργασία των ΧΟΡΗΓΩΝ (MAKRA HELLAS και ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.) και θα κάνει την εισήγησή της στο Δ.Σ. του Συλλόγου για τη συνεργασία των Μελλοντικών ΧΟΡΗΓΩΝ με τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

·         ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ   : Μανιού Αικ., Δρίβα Α., Ίλτσος Κ.   Θα αναλάβει να διερευνήσει την αγορά για τον εξοπλισμό με Αγωνιστική στολή, Φόρμες και λοιπά εξαρτήματα Ιματισμού α) για τους αθλητές που θα αγωνίζονται σε Πανελλήνιους αγώνες, β) για τους αθλητές των διασυλλογικών πρωταθλημάτων και γ) για όλους τους άλλους αθλητές μικρούς ή χωρίς όρια.

·         ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ    :  Σολομωνίδης Β., Καρματζόγλου Σ., Κούτρας Ι., Μανιού Αικ

·         ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΗΜΑΙΑΣ – ΛΑΒΑΡΩΝ: Κούτρας Ι., Καρματζόγλου Σ., Μανιού Αικ. Θα παρουσιάσουν τη ΣΗΜΑΙΑ του Συλλόγου και τύπο «Λαβάρων» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.  Εγκρίθηκε η πρόταση του κ. Κούτρα, να προσφέρει  στο Σύλλογο τη «Σημαία και τα Λάβαρα».

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

·         Αποφασίστηκε να «προσεχθούν» οι μηνιαίες συνδρομές των αθλητών στο Σύλλογο. Όσοι καθυστερούν για πάνω από δύο μήνες θα «ενοχλούνται» από τον Ταμία και λοιπά μέλη του Δ.Σ.

·         Από την άλλη εβδομάδαθα γίνουν μερικές αλλαγές στους αθλητές, τους οποίους θα έχει χρεωμένους κάθε προπονητής, ανάλογα με τη συνέπεια, το χρόνο προπόνησης, τη συχνότητα προπονήσεων και τα ξεχωριστά προσόντα των παιδιών. Στόχος της «αναδιάρθρωσης» η καλύτερη κατανομή των παιδιών σε ομάδες αγωνισμάτων ανάλογα με «τα στοιχεία» του κάθε παιδιού.

print

Written by