ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ Π-Κ 14.5.11 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με τη συμμετοχή 6 αθλητών/τριών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ έγινε σήμερα το διασυλλογικό πρωτάθλημα Π/Κ. Από τους συμμετέχοντες ξεχώρισαν (με κριτήριο τη βαθμολογία,  την επίδοση ή την αγωνιστικότητα)  οι παρακάτω:  (Στη φωτογραφία οι 4 από τους 6, δυστυχώς δεν βρεθήκαμε όλοι για μια ομαδική φωτο),

Η Σολομωνίδου Δήμητρα (95) τα πήγε πολύ καλά, πέτυχε το καλύτερο σε αυτόν τον αγώνα, όχι τόσο από πλευράς επίδοσης όσο από πλευράς βαθμολογίας προς το Σύλλογο. Ήταν πρώτη στο άλμα επί κοντώ με 3.00μ. επίδοση καλύτερη από το «υψηλό όριο» που ήταν το 2.90) και βαθμολογήθηκε με 11 βαθμούς. (Σίγουρα είναι έτοιμη για καλύτερες επιδόσεις αλλά θα έχει και άλλες ευκαιρίες. Σήμερα ο στόχος ήταν η βαθμολογία). Παράλληλα αγωνίστηκε και στο άλμα σε Μήκος όπου με 4.61 επέτυχε νέο ρεκόρ (Κ) του Συλλόγου και προσέφερε 1 ακόμη βαθμό, αφού έπιασε το όριο που ήταν 4.60 (σύνολο 12 βαθμούς).

(Ας μην ξεχνάμε ότι οι αθλητές έχουν την ευκαιρία να βοηθήσουν βαθμολογικά τον Σύλλογό τους μόνον στα Διασυλλογικά και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Σε κανέναν άλλο αγώνα δεν αγωνίζονται για το Σύλλογο. Οι άλλοι αγώνες είναι για τους αθλητές και την επίτευξη των στόχων που ο κάθε αθλητής όρισε για τον εαυτό του.

Ο Χρήστος Παπαχαρίσης μας εκπλήσσει ευχάριστα. Αν και είναι στην κατηγορία ΠΠ/Α (96) και έτρεξε για πρώτη φορά 1.500 μ. κατάφερε να τρέξει την απόσταση στον πολύ καλό χρόνο 4’ 36”84. Η επίδοση αυτή είναι ρεκόρ Συλλόγου Παίδων και Εφήβων. Μιαν ανάσα από το ρεκόρ Ανδρών που είναι 4΄36”00. Σίγουρα στη δεύτερη κούρσα του θα καταφέρει να πάρει από τώρα (ΠΠ/Α) και το ρεκόρ των Ανδρών! Το ευχάριστο είναι ότι ο Σύλλογος βάζει τις βάσεις και για παρουσία στους δρόμους ημιαντοχής και αντοχής. Κοντά στο Χρήστο και λίγο μικρότερος είναι και ο Θεόδωρος Μπαλίδης που δείχνει ότι τα καταφέρνει στους μεγάλους δρόμους. Υπάρχουν και άλλοι που ακολουθούν.

 Ο Λουκάς Δρίβας (95) ήταν πολύ καλός στο άλμα επί κοντώ. Με επίδοση 3.60 που αποτελεί νέο ατομικό  ρεκόρ  (είχε 3.30 από τον κλειστό) ήταν πρώτος. Βέβαια δεν πέτυχε το «υψηλό όριο» (3.70 ) που θα του εξασφάλιζε τους 11 βαθμούς  καθώς και το εισιτήριο για τους Πανελλήνιους αγώνες, αλλά  έδειξε ότι  μπορεί να το επιτύχει. Σίγουρα στους  προσεχείς αγώνες θα επιδιώξει το όριο για τους Πανελλήνιους που είναι το 3.70.  

Να φανταστείτε ότι ακόμη και ο Στέλιος Μήτος  που ήταν στην κερκίδα για να εμψυχώσει τους συναθλητές του,  παραδέχτηκε ότι κινδυνεύει να χάσει από τον Λουκά αν δεν δραστηριοποιηθεί σύντομα. Η αλήθεια είναι ότι προλαβαίνει για τους Πανελλήνιους αφού συνεχίζει να γυμνάζεται σε Γυμναστήριο.

Ο συνδετικός κρίκος του Λουκά με τον  Στέλιο είναι το γράμμα (Y) why.  Ανήκουν  και οι δυο στην Y Generation, [ξέρουν αυτοί], που μας ταλαιπωρεί. Άντε τώρα η δική μας  (B) because Generation να συντονιστεί  με … τους   Φλώρους !  (Εγώ τα γράφω … σας αποκαλώ όπως θέλω !!! Δημοκρατία;).  Στέλιο η πρόσκληση  ισχύει, αν δεν φοβάσαι το Λουκά!, αφού  σε πέρασε ο νταλκάς με τις καρφίτσες και καταστάλαξες στις  …  φανταστικές «ψείρες»!. Από Δευτέρα  17.00

Ο Χρήστος Καλουδάς (96) που επέτυχε 1.59 στο άλμα σε ύψος ήταν δεύτερος όπως και ο Γιώργος Τριανταφύλλου (97) που επέτυχε 2.70 στο άλμα επί κοντώ και ήταν επίσης δεύτερος δεν βαθμολογήθηκαν αφού δεν κατάφεραν να πιάσουν τα όρια βαθμολογίας τα οποία αποδείχτηκαν αρκετά υψηλά αφού και οι δύο ανήκουν στην μικρότερη ηλικιακή κατηγορία των ΠΠ/Α.  Τόσο ο Χρήστος Καλουδάς όσο και ο Γιώργος Τριανταφύλλου στοχεύουν να πιάσουν το όριο της κατηγορίας των και έχουν αρκετές ακόμη ευκαιρίες να το κάνουν. Ο επόμενος αγώνας τους θα είναι τα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ στις  28-5-11.

Η Ναταλία Τριανταφύλλου (95) δεν κατάφερε να προσαρμοστεί ακόμη στο κοντάρι αλλά ποιος νοιάζεται;  Η Ναταλία μας  εκπλήσσει ευχάριστά. Όσο δυσκολεύεται να κουμαντάρει τις χερούκλες της και τις ποδάρες της τόσο επιμένει και ξανά από την αρχή!  Μπράβα Ναταλία, μπράβο «χοντρή» χαίρομαι που προσπαθείς  και επιμένεις. Χαίρομαι γιατί ξέρω ότι δεν παραμελείς τα μαθήματά σου, τουναντίον …,  και από την άλλη κάνεις αυτό που σου αρέσει, αυτό που σου δίνει ερέθισμα να προσπαθείς  και αυτό μετράει. Δεν αφήνεις  τις δυσκολίες “να κάνουν παιχνίδι”, τις πολεμάς, είσαι η κυρίαρχος της προαπάθειάς σου, εσύ αποφασίζεις.  Μα αυτό  είναι το νόημα και ο ορισμός της ζωής και κατ’επέκταση της συμβολής του αθλητισμού στη ζωή μας. Σήμερα οι προσπάθειες σου είχαν μια πρωτόγνωρη ομορφιά. Δεν ήταν  απλά «άκυρες» … ήταν «ωραίες άκυρες» !. Μπράβο Ναταλία, όσο θα τσατίζεσαι εσύ με τον εαυτόσου και θα προσπαθείς τόσο και εγώ θα προσπαθώ να βρω “το κουμπί” σου. Είμαι σίγουρος ότι θα το βρούμε και τότε … τα λέμε.

print

Written by