ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ «ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ!»

Διάχυτη είναι η αγανάκτηση των ανθρώπων του Στίβου της Θεσσαλονίκης  (παραγόντων Συλλόγων, Προπονητών, γονέων, αθλητών, Μελών του Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, Βετεράνων αθλητών κ.α.) για την απαράδεκτη κωλυσιεργία του Κεντρικού ΣΕΓΑΣ στην  κοινοποίηση της προκήρυξης των «Β ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ».

Η προκήρυξη έχει υπογραφεί από τον Πρόεδρο και τον Γ.  Γραμματέα της  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης  (κ.κ. Γάκη Δημήτριο και Ράπτη Ε. Αθανάσιο, αντίστοιχα) αλλά με παρεμβολή του Κεντρικού ΣΕΓΑΣ, για   άγνωστο λόγο σε εμάς, δεν κοινοποιείται.

Στη σημερινή σύσκεψη των διοργανωτών (ΑΣ ΡΗΓΑΣ, ΦΙΛΟΙ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης)  είχαμε τη (τηλεφωνική) διαβεβαίωση του Προέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης ότι «εάν μέχρι αύριο δεν κυκλοφορήσει η προκήρυξη από τον ΣΕΓΑΣ τότε θα κυκλοφορήσει από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης». Στην ουσία η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ έχει και την ευθύνη της τελικής έκδοσης και υπογραφής των σχετικών εγγράφων της διοργάνωσης.

Καταλαβαίνουμε το Προεδρείο  της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης για την υποχώρηση που έκανε στην επιθυμία του Κεντρικού ΣΕΓΑΣ να έχει τον τελευταίο λόγο. Όμως κωλυσιεργούν χωρίς να δίνουν καμία εξήγηση.

Αργούν  χαρακτηριστικά και αδικαιολόγητα  με αποτέλεσμα να αποφασίσει το προεδρείο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ να αναλάβει δράση και να προχωρήσει στην κοινοποίηση της προκήρυξης όπως και δικαιούται. Βλέπετε την απάντηση του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΓΩΝΩΝ του ΣΕΓΑΣ (1761/4-5-11), στην ερώτηση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (418/20.4.11).

Η πρωτοβουλία του προεδρείου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης να δώσει λύση – (εντολή να μοιραστεί αύριο η προκήρυξη) πρόλαβε την τελευταία στιγμή … τα χειρότερα.

Στο έκτακτο Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ πήραν μέρος εκτός από τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και εκπρόσωποι της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, του Συνδέσμου των Βετεράνων αθλητών του Ηρακλή ενώ  υψηλόβαθμα στελέχη του Στίβου της Θεσσαλονίκης  που νοιάζονται για  τον αθλητισμό, συνέβαλαν στο να μην πάρουν οι αποφάσεις  τον … χειρότερο δρόμο.

Τέλος καλό, όλα καλά (θέλουμε να πιστεύουμε). Όπως και να έχει, κοντός ψαλμός – αλληλούια  (το αύριο είναι πολύ κοντά).

Οι Αγώνες θα γίνουν ΜΕ ή ΑΝΕΥ!

print

Written by