ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η «ΚΟΝΤΡΑ» ΔΥΟ ΔΕΚΑΘΛΗΤΩΝ ;



Στην 50χρονη ιστορία  του Καυτανζογλείου Σταδίου μπορεί κανείς να συναντήσει  «κόντρες»  και «κόντρες».  Κόντρες στον αγωνιστικό χώρο (Ευγενής Άμιλλα).  Κούρσες που κρίθηκαν στο νήμα. Άλματα που έκοβαν τις ανάσες. Ρίψεις τεράστιες (που ξεχνούσε να πέσει το όργανο) και  Σύνθετα που κρατούσαν το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο αγώνισμα.

Οι μέσα και έξω από το στίβο «κόντρες» των αθλητών είναι η άλλη όψη της καθημερινότητας του Σταδίου. Είναι η ομορφιά της ζωής, είναι το κίνητρο για να διατηρείς επαφή με τη φυσική κατάσταση εσαεί,  είναι το ερέθισμα για να συνεχίσεις να ζεις για χρόνια ως «αθλητής».


Όταν όμως αυτές οι κόντρες  κρατούν δεκαετίες και μεταφέρονται στην καθημερινότητα με την απαραίτητη δόση χιούμορ, τότε ο Στίβος ομορφαίνει,  η ζωή γίνεται πιπεράτη και  η «κόντρα»  δίνει  μια ξεχωριστή διάσταση στα οφέλη του αθλητισμού.


Σε αυτές τις περιπτώσεις τα επακόλουθα της κόντρας είναι  τα πειράγματα και ενίοτε τα στοιχήματα.


 


ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.  Vs  ΤΙΜΩΝΙΔΗΣ Μ.



Πριν από 20 χρόνια η κόντρα δύο υπέροχων δεκαθλητών της Θεσσαλονίκης  οδήγησε σε αγώνες που κρατούσαν το ενδιαφέρον μέχρι το νήμα των 1500μ.


Όταν πέρασαν τα χρόνια και οι δεκαθλητές μας συνέχισαν να γυμνάζονται, χωρίς να αγωνίζονται, οι κόντρες και τα στοιχήματα συνεχίστηκαν με το «ποιος θα κάνει περισσότερες  επαναλήψεις  στο «βαθύ» με 100 κιλά στην πλάτη.


Ποιός θα πηδήξει πάνω από περισσότερες καρέκλες!!! 

(Κύριε Παπαδόπουλε,  ο κ. Τιμωνίδης Μενέλαος σας «έριξε το γάντι» στέλνοντας αποδεικτικά στοιχεία των όσων γράφουμε για τις καρέκλες. Βλέπουμε ένα τεράστιο άλμα! Έχετε να πείτε κάτι;  Μήπως η φωτογραφία είναι “μαϊμού”;  

Εάν δεν μας στείλετε αποδεικτικά στοιχεία της υπεροχής σας , πολύ φοβούμαι ότι η πλάστιγγα θα γύρει υπέρ του κ. Τιμωνίδη. Ο Φίλαθλος κόσμος σε όλη την Ελλάδα αλλά και οι επισκέπτες της σελίδας μας περιμένουν με κομμένη την ανάσα την απάντησή σας.


Ακολούθησαν ομηρικές μάχες ποδοσφαίρου 5Χ5.


Λίγο αργότερα το γύρισαν στο «τάβλι»


Όταν φτάσανε να στοιχηματίζουν στην ομορφιά τους, το γύρισαν γρήγορα γιατί υπήρχε ….. ο κ. Χαλάτσης (Νικόλα θέλω κέρασμα!)


 


Αυτό όμως που αντικρίσαμε σήμερα στο Καυτανζόγλειο  και μάλιστα πραγματοποιήσαμε τη μέτρηση, ως  κριτές,  δεν μπορείτε να το φανταστείτε.


Δεν ήταν ποιος θα κάνει καλύτερο χρόνο σε κάποια απόσταση.


Δεν ήταν ποιος θα πηδήξει μακρύτερα ή ψηλότερα.


Δεν ήταν ποιος θα ρίξει το Δίσκο μακρύτερα.


Άκουσον!  Άκουσον !


Οι κ.κ. Τιμωνίδης Μ. και Φουλατσικλής Γ.,  ήταν “αραχτοί” στο φυλάκιο και πείραζαν  τον κ. Παπαδόπουλου Δ.  ο οποίος «έκανε στροφές» στο βοηθητικό !


Σε κάθε στροφή έπεφτε το ανάλογο δούλεμα μέχρις ότου η κουβέντα κατέληξε σε στοίχημα:


Το στοίχημα ήταν: ……


Ποιος είναι “λιγότερο χοντρός”! 


Συγκεκριμένα, ποιος έχει  τη μικρότερη περιφέρεια στη μέση!


Μπορεί να μην το πιστεύετε αλλά,  ιδού τα αποδεικτικά στοιχεία.


Για την ιστορία το στοίχημα το έχασε ο κ. Παπαδόπουλος  …


Δημήτρη μου! πάει στράφι η προπόνηση!


Ετοιμάσου να πληρώσεις τα σουβλάκια!!!


print

Written by