ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

01/06/2011

Από την Αντιδημαρχία Νεότητας Αθλητισμού και Εθελοντών της Θεσσαλονίκης ζητήθηκε να συμμετέχει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο πρόγραμμα γνωριμίας των αγωνισμάτων στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου. Την Παρασκευή 4-6-11 από τις 9.00 μέχρι τις 13.00 ο προπονητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Κατσίκας Φώτης θα βρίσκεται στην Πλατεία Αριστοτέλους όπου μαζί με άλλους καλεσμένους,  από διαφορετικά αγωνίσματα,  θα μυήσει τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου και στο άλμα επί κοντώ.  Η γνωριμία με το αγώνισμα  θα γίνει  σε παιγνιώδη μορφή με το “σπαστό κοντάρι”  (το πρόγραμμα “παίζω επί κοντώ”).
Είναι η δεύτερη φορά που ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ πηγαίνει στην Πλατεία Αριστοτέλους να μυήσει τα παιδιά στο επί κοντώ.  Καλούμε όσα παιδιά θέλουν να δουν στην πράξη τι είναι το άλμα επί κοντώ να έρθουν έστω να δουν.  Από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου που θα μυηθούν στα βασικά του άλματος επί κοντώ, θα προκριθούν για ακόμη πιο δύσκολες ασκήσεις  όσοι θελήσουν και τα καταφέρουν.
Παρασκευή πρωί, ελάτε στην Πλατεία Αριστοτέλους με τα παιδιά σας. Ελάτε να δείτε και αν σας αρέσει θα σας δώσουμε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και εσείς εφόσον το θελήσετε και το τολμήσετε.

print

Written by