Η ΤΡΙΧΑ ΕΓΙΝΕ ΤΡΙΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Τελικά στη Θεσσαλονίκη το προεδρείο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ δεν αποφασίζει για τίποτε.  Ακόμη και το απλούστερο πράγμα που ζητήσαμε, μια ημερίδα  για το άλμα επί κοντώ, τονίζοντας μάλιστα ότι  θα πληρώσουμε όλα τα έξοδα, τελικά δεν θα γίνει.
Σύμφωνα με τον κανονισμό του ΣΕΓΑΣ το προεδρείο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ  (Γάκης Δ. και Ράπτης Α.) έχουν το δικαίωμα  να εγκρίνουν την ημερίδα. Όχι μόνον δεν το έκαναν αλλά άκουσον άκουσον,  παρέπεμψαν το θέμα  στο Δ.Σ.! όπου αποφάσισαν ότι η ημερίδα δεν γίνεται.

ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΣΤΟ;

Η ίδια διαδικασία τηρήθηκε με τις τρεις ημερίδες που κάναμε στον Κλειστό στίβο στο Καυτανζόγλειο και τότε, και οι τρείς ημερίδες έγιναν κανονικά.

Η Αυριανή ημερίδα γιατί δεν γίνεται;

Μήπως έχει να κάνει με την πρόσφατη διαμάχη του ΣΕΓΑΣ με τους Κριτές Στίβου  της Θεσσαλονίκης,  που προέκυψε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Συνθέτων (Α/Γ) και έτσι κοντά στο ξερό καίγεται και το χλωρό (στερούμε από τους επικοντιστές την ευκαιρία να αγωνιστούν και να πιάσουν τα όρια των Πανελληνίων Αγώνων).

Ευτυχώς που ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ο κ. Γάκης είναι και Αντιπρόεδρος του  ΑΣ ΡΗΓΑΣ αλλιώς  … «μπορεί να τρώγαμε και ξύλο»  που είχαμε το θράσος να ζητήσουμε να γίνει ημερίδα και μάλιστα πληρώνοντας και όλα τα έξοδα!

Η ΤΡΙΧΑ ΕΓΙΝΕ ΤΡΙΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Βέβαια υπάρχει και η άλλη λύση.

Ταξιδεύουμε μέχρι Αλεξανδρούπολη ή Δράμα !!! με τις όποιες δυσκολίες και κινδύνους του ταξιδιού, για να κάνουμε έναν αγώνα, τον οποίο θα μπορούσαμε να κάνουμε χωρίς κανέναν κίνδυνο στην Έδρα μας!!!

print

Written by