ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΣΟΥΚΑΛΗ .. ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΣΟΥΚΑΛΗ .. ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Ελάτε στη θέση μου, ετοιμάζεστε να κοιμηθείτε γύρω στις 1.00 (επί τέλους σήμερα νωρίς σκέφτηκα)  αλλά την τελευταία στιγμή καταφθάνει ένα e-mail.

Το παρακολουθώ … ζορίζεται να φτάσει είναι «φορτωμένο».  Το περιμένω, επιτέλους έρχεται . Ψάχνω  τον αποστολέα, Κοσμάς Χατζιόπουλος.  Το ανοίγω !!!

Βρίσκω  το παρακάτω κείμενο, το οποίο συνοδεύει  μερικές «φωτογραφίες».

Δεν θα μπω καθόλου στη μέση, θα σας  τα μεταφέρω ακριβώς όπως τα πήρα, θα καταλάβετε.  

Γράφει ο κ. Κοσμάς, σαν να τα γράφω εγώ  (ίσως για να μη με κουράσει)!

«Με χαρά μας δεχτήκαμε την πρόσκληση της Καλλιόπης Τσούκαλη για το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη-Πανοράματος στη γιορτή «Χρώματα και Μελωδίες», σήμερα 8-06-2011 και ώρα 8:00 μμ. Το σύλλογό μας εκπροσώπησε ο προπονητής κ. Κοσμάς Χατζιόπουλος. Ο ίδιος μας  λέει ότι το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και τα εκθέματα υπέροχα.  Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές. Τα δε εκθέματα της Καλλιόπης και το αστείρευτο ταλέντο της τον εξέπληξαν ευχάριστα!!! Στη γιορτή παρευρέθηκαν και άλλες αθλήτριες του συλλόγου μας, οι: Λαυρεντιάδου Αμαλία, Νόστη Φανή, Παπαδοπούλου Άννα-Μαρία καθώς και συγγενείς και φίλοι. Εμείς θέλουμε να μεταφέρουμε στη Καλλιόπη τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μας και να της πούμε: «μην ξεχάσεις τον διαγωνισμό ζωγραφικής τουΣυλλόγου μας, να φέρεις και το ταλέντο σου γιατί μυρίζομαι πρωτιά»!!!»

Δεν θα σχολιάσω τίποτε. Δύο πράγματα θα πω.

Το πρώτο,  ένα Μεγάλο Μπράβο στην Καλλιόπη Τσούκαλη, η οποία εκτός από υπέροχος χαρακτήρας και Άριστη Μαθήτρια αποδεικνύεται και καταπληκτικό ταλέντο στην  ζωγραφική.  

Το δεύτερο είναι ένα Μεγάλο Συγγνώμη που θα ήθελα να ζητήσω από την Καλλιόπη γιατί δεν μοιραστήκαμε μαζί της τη χαρά της δημιουργίας των έργων της.  Εδώ βέβαια υπάρχουν και δικαιολογίες-παράπονα αλλά δεν είναι του παρόντος.

Παρακάτω βλέπετε τις φωτογραφίες της Καλλιόπης, των καλεσμένων της και των καταπληκτικών έργων ζωγραφικής τα οποία εξέθεσε στη γιορτή «Χρώματα καιΜελωδίες» του  Κέντρου  Πολιτισμού του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη-Πανοράματος.

Μπράβο Καλλιόπη Τσούκαλη, μας κάνεις υπερήφανους.

print

Written by