ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΤΕ «ΕΥΤΥΧΕΙΣ»

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ «ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΔΡΑΓΚΑ» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Νοιώσαμε υπέροχα όταν προκηρύξαμε αγώνες στη μνήμη Κ.  ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ και είδαμε δεκάδες  ανθρώπους να ανταποκρίνονται και να αθλοθετούν κύπελλα στη Μνήμη του ΔΑΣΚΑΛΟΥ. Αυτό  μας έκανε να νοιώθουμε υπέροχα ήταν η ενέργεια  των φίλων του αθλητισμού που με έναν τόσο απλό τρόπο (την αθλοθέτηση ενός κυπέλλου) μας έδειξαν ότι συμπαρίστανται και συμμετέχουν με τον τρόπο τους, στην προσπάθειά μας να Τιμήσουμε τη Μνήμη του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.

Ο  Πελασγός Λάρισας βρέθηκε μπροστά μας όταν μέσα μας είχε διαμορφωθεί καθαρά η άποψη της συμμετοχής σε ανάλογες εκδηλώσεις. Αρπάξαμε την ευκαιρία να εφαρμόσουμε αυτό που μας δίδαξε η προσπάθειά μας και στους αγώνες που διοργάνωσε ο Αδελφός Σύλλογος Πελασγός Λάρισας,  στη Μνήμη του αδικοχαμένου Παλληκαριού «Γιώργου Σδράγκα». Στείλαμε ένα έγγραφο με την παράκληση να αθλοθετήσουν ένα κύπελλο εκ μέρους του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Τι πιο ωραίο μέσα από τον αθλητισμό να δείχνουμε ότι δεν είμαστε ξεκομμένοι ο ένας από τον άλλον. Πόση χαρά μας έδωσε το γεγονός ότι σηκώσαμε το τηλέφωνο και αθλοθετήσαμε ένα κύπελλο στη Μνήμη ενός από «τα παιδιά μας».

Νοιώσαμε τόσο καλά που «αρπάξαμε την ευκαιρία» που μας έδωσε ο Πελασγός Λάρισας, που συνιστούμε και στους άλλους φίλους του Αθλητισμού να κάνουν το ίδιο.

Φίλοι μου, μη διστάζετε να αθλοθετήσετε ένα κύπελλο σε ανάλογες περιστάσεις.

Η χαρά της προσφοράς δεν περιγράφεται με λόγια.

print

Written by