ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΟΦΑΝΗ ΜΠΕΛΟ “PARAFUELO”

Ο χώρος που προπονούνται οι επικοντιστές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ έχει ένα αδύνατο σημείο. Η πόρτα της αίθουσας του άλματος επί κοντώ, αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» είναι … στενή!  για να περάσουν μερικές αθλήτριες! (ιδιαίτερα οι: Αθηνά, Έλλη, Ναταλία, Δήμητρα, Χριστίνα κ.α.) Με τόσα κιλά που κυκλοφορούν στην αίθουσα, πώς να περάσουν!

Να φανταστείτε όλη την ημέρα προσέχουν τη διατροφή τους «δηλώνουν μακριά από τα γλυκά» αλλά στην προπόνηση γίνεται το «έλα να δεις». Σήμερα ο Θεοφάνης αύριο η Μαρία, προχθές ο Νέστορας κ.ο.κ. τα γλυκά δεν λείπουν από την αίθουσα.
Φταίει το «οικογενειακό κλίμα» που επικρατεί στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και σε κάθε γιορτή και γενέθλια γεμίζουμε με γλυκά!  Σήμερα ο ένας αύριο ο άλλος….

Έχουμε πολλούς λόγους να θέλουμε να κόψουμε τα γλυκά και έναν να τα επιτρέψουμε: 
Η καθαριότητα στην αίθουσα, τα έξοδα των εορταζόντων (ιδιαίτερα τώρα που γίναμε πολλοί), τα πρόσθετα κιλάτων αθλητών ! κ.α.

Έχουμε όμως και έναν σοβαρό λόγο για να τα επιτρέψουμε: Κοντά στα παιδιά τρώμε και εμείς !!! Τελικά τα επιτρέπουμε πρέπει να αφήσουμε τα παιδιά να χαίρονται με τη χαρά των συναθλητών τους !!! Η φωτογραφία από τα γενέθλια του Θεοφάνη Μπέλου.

Θεοφάνη, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.
Όσο για … μερικές που «κάνουν δίαιτα» αλλά χαίρονται ιδιαίτερα με «τις χαρές των συναθλητών τους» και επειδή δεν θέλουν να τους προσβάλουν καταβροχθίζουν  τα γλυκά δύο δύο, μόνον τούτο θα τις πω.
«Θα σας δω τη Δευτέρα στον τελικό των «ΕΛΞΕΩΝ»!!!

print

Written by