ΕΝΑΣ ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ – ΤΟ ΜΟΝΟΖΥΓΟ «ΕΒΓΑΛΕ ΦΩΤΙΕΣ»

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Με βάση τη φιλοσοφία του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, που προσπαθούμε να περνάμε στα παιδιά μας, οι νικητές  χρωστάνε  χάρη  στους συμμετέχοντες, γιατί με την παρουσία τους στον αγώνα έδωσαν μεγαλύτερη αξία στη νίκη τους. Ποτέ δεν το ξεχνάμε, ποτέ δεν συμπεριφερόμαστε αλαζονικά επειδή κερδίσαμε, ποτέ δεν κοιτάμε υποτιμητικά αυτούς που κερδίσαμε αλλά και όσοι χάσαμε σε αυτόν τον αγώνα  … έχουμε τη μεγαλοσύνη να συγχαίρουμε τους νικητές.
Ο καθένας δικαιούται να λέει μέσα του «την επόμενη φορά θα είμαι καλύτερα προπονημένος … εγώ θα είμαι ο νικητής». Αυτός είναι ο υγιής αθλητισμός αυτός είναι ο αθλητισμός που μέσα από την υπερπροσπάθεια και την νίκη ή την «ήττα» μαθαίνουμε να εκτιμούμε και την προσπάθεια των συναθλητών μας και το κυριότερο …  μαθαίνουμε να ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ
Έχοντας φίλους ο αθλητισμός γίνεται χαρά, διασκέδαση και σε τελική ανάλυση γίνεται ένας ευχάριστος και επιθυμητός τρόπος υγιεινής ζωής. Μακάρι να μπορούσαν όλοι να συνδυάσουν την καθημερινότητά τους, τη ζωή τους, με τέτοια ευχάριστα και αναζωογονητικά διαλείμματα.

Κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί την ομορφιά του πρωταθλήματος έλξεων στο μονόζυγο μεταξύ των αθλητών που γυμνάζονται στην αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ».

Ο Δημήτρης Πατσουκάκης πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ του ΟΣΦΠ, που ανδρώθηκε σε αυτήν την αίθουσα, ήταν ο μεγάλος νικητής του πρωταθλήματος.  Χρειάστηκε να φτάσει σε επιδόσεις πολύ υψηλές για να κατακτήσει την 1η θέση γιατί οι συναθλητές του ανέβασαν πολύ υψηλά τον πήχη.

ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

ΟΙ ΔΥΟ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΣ (ΠΠ/Α) ΠΟΥ ΜΑΣ … ΚΟΥΦΑΝΑΝ!

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ …  ΤΥΦΛΩΣΑΝ!

ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ (ΠΚ/Α) ΠΟΥ ΜΑΣ … ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ !

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ;

Δε χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια για να τον βρούμε. Ο καλύτερος όλων, που μάγεψε τα πλήθη, ήταν ο Σάββας Διακονικόλας. Είναι ο μόνος τον οποίο προσκύνησαν όλοι οι αθλητές που βρίσκονταν στην αίθουσα. Η φωτογραφία αδιάψευστος μάρτυρας.

Ευχαριστούμε τη Μαρία Αλεξανδράκη, που μας έστειλς τις φωτογραφίες για όλους και έτσι τηρήσαμε την υπόσχεσή μας, να τις περάσουμε όταν θα τις έχουμε.     Χαλάλι σας … Φλώροι!   Αλλά…. ούτε 60 σύνολο?

Για την θέση του Δημήτρη Πατσουκάκη χρειάστηκαν  30 έλξεις με Α λαβή και (μετά από 10 περίπου λεπτά) 28 έλξεις με Β λαβή, σύνολο 58 έλξεις!

2ος ήταν ο επικοντιστής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και πρωταθλητής Κύπρου Νίκανδρος Στυλιανού ο οποίος έκανε 26 με Α και 28 με Β λαβή, σύνολο 54 έλξεις!

3ος ήταν ο Αθανάσιος Παπανικολάου, αθλητής του “αδελφού” συλλόγου  “Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ” Κατερίνης. (Ο Σάκης θα έρθει με μεταγραφή στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, αφού ο σύλλογός του, σκεπτόμενος το καλό του αθλητή του, ενέκρινε τη μεταγραφή για φέτος – το 2011. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ χαιρετίζει την κίνηση του Δ.Σ. του ΑΡΧΕΛΑΟΥ και επιφυλάσσεται για μελλοντική συνεργασία.) Ο Παπανικολάου αθλητής του Τριπλούν, που γυμνάζεται πλέον με τον κ. Παπαϊακώβου Γεώργιο (προπονητή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) έκανε 23 και 25 έλξεις αντίστοιχα, σύνολο 48 έλξεις!

Είναι καταπληκτικό, μικροί και μεγάλοι, αγόρια και κορίτσια όλοι έκαναν πάνω από 29 έλξεις! Στην κατηγορία των ΠΠ/Α νικητής ο Γεώργιος Τριανταφύλλου που υπερίσχυσε του συναθλητή του Φώτη Δρόσου κατά 2 έλξεις. Έκαναν 42 και 40 αντίστοιχα!  Ίσως οι μικρολι του Τελικού να είναι και η αιτία του τόσο υψηλού επιπέδου των αγώνων αφού, όντας οι πιο μικροί άρχισαν πρώτοι και έτσι από νωρίς “έβαλαν τον πήχη” πολύ υψηλά!

Στις γυναίκες, μικρές και μεγάλες έκαναν όλες πάνω από 32 !!! έλξεις. Νικήτρια η τέως αθλήτρια της ενοργάνου και νυν επικοντίστρια  Μητράκου Έλλη με 42 έλξεις! η Σολομωνίδου Δήμητρα με 36! και η Ναταλία Τριανταφύλλου με 32! (η Ναταλία πέρυσι έκανε με το ζόρι 2-3 έλξεις) !!!.

Η δε μικρότερη της παρέας, η Στεφανία Κυριακίδου που ήταν η μόνη που προκρίθηκε για τον τελικό έκανε … 39 έλξεις!

Η ποιότητα των αθλητών και μάλιστα από διαφορετικά αγωνίσματα ομόρφαιναν τον αγώνα. (Εκτός των προαναφερομένων 3 νικητών, αγωνίστηκαν και οι αθλητές:

Μπέλος Θεοφάνης που ήταν 4ος με 45 έλξεις (κύριε Κοσμά! ο Θεοφάνης σε  … γυρεύει) !
Γράβαλος Δημήτριος,  πρωταθλητής των 400 μ. ήταν 5ος με 43 μαζί με τον Κοσμά Χατζιόπουλο προπονητή του άλματος επί κοντώ στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Ο νέος της παρέας ο Κίμων Τσόπουλος ήταν 7ος με 41 έλξεις.
Διακονικόλας Σάββας, πρωταθλητής του Μήκους, ήταν  8ος με 34 έλξεις
Στην θέση με 34 έλξεις και ο αειθαλής  Ανδρέας Ρίζος (που ήταν και ο μεγαλύτερος των διαγωνιζομένων)!
10ος ο Λάμπρος Φραντζεσκάκης με 33, και
11ος ο Καρματζόγλου Σταύρος με 29, (Έφορος Ανδρών στο τμήμα Στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ) δίνει το καλό παράδειγμα στους αθλητές του, αφού και με λουμπάγκο αγωνίστηκε χωρίς … κουβέντα.
11ος και ο Καρεκλάς Αλέξιος-Κωνσταντίνος με 29.

Το ευχάριστο κλίμα που επικρατούσε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος (από τον προκριματικό μέχρι και τον Τελικό), τα καταπληκτικά Διπλώματα της κ. Σοφίας, τα συλλεκτικά μετάλλια (από τα Β ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ) αλλά και οι σοκολάτες της κ. Πίτσας Παρχαρίδου! συνετέλεσαν στο να μας μείνει αξέχαστο αυτό το πρωτάθλημα. Πρώτα ο Θεός, λέμε να το καθιερώσουμε και αν υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους αθλητές, να το διευρύνουμε, για του χρόνου!
(Με τέτοια έπαθλα ήταν επόμενο να δούμε εξωπραγματικές επιδόσεις!)

Προσοχή την άλλη Δευτέρα ο Τελικός της αναρρίχησης. Για να είστε στον Τελικό πρέπει να προκριθείτε… διαβάστε τις λεπτομέρειες στο σχετικό άρθρο παρακάτω). Οι προκριματικοί καθημερινά μετά τις 20:30.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του πρωταθλήματος των Έλξεων θα τα βρείτε ΕΔΩ.

print

Written by