MHN ΠΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ – ΓΙΝΕ ΠΕΙΡΑΤΗΣ!

Τόσο ο υπογράφων αυτή τη μικρή σελίδα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ όσο και ο καλός μας φίλος Παύλος Σκορδίλης από την Κέρκυρα, ασχολούμαστε με τον αθλητισμό για χρόνια πολλά. Όλα αυτά τα χρόνια υπάρχει η αμοιβαία εκτίμηση και φιλία που δημιουργήθηκε μέσα από τις “αντιπαραθέσεις” των αγώνων. Προπονητές και οι δύο, με αθλητές να διεκδικούν Πανελλήνιες νίκες και διεθνείς διακρίσεις βρεθήκαμε αρκετές φορές, στηρίζοντας τους αθλητές μας, «απέναντι». Όλα αυτά όμως μέσα στα πλαίσια του “ευ αγωνίζεσθαι” και του υγιούς πνεύματος του αθλητισμού.

Ο κ. Σκορδίλης, όπως και εμείς διατηρεί μια σελίδα που είναι η ψυχή του Κερκυραϊκού αθλητισμού και μια γωνιά στο διαδίκτυο που δεν ενδιαφέρεται μόνο για τα ρεκόρ και τις επιδόσεις αλλά νοιάζεται και για τα μηνύματα που πρέπει να περνάει ο αθλητισμός στους νέους μας.

Σήμερα αντιγράφουμε και σας μεταφέρουμε ένα άρθρο που ο κ. Σκορδίλης επέλεξε ως σημαντικό και ανήρτησε στη σελίδα του. Συμφωνούμε απόλυτα ότι η ιστορία  του SteveJobs(1955 2011) έχει πολλά να προσφέρει στα παιδιά μας και γι’αυτό σας τη μεταφέρουμε. Ελπίζουμε να μας το επιτρέπει ο καλός μας φίλος Παύλος.

Το να αγαπάς τον αθλητισμό και κατ’ επέκταση τους αθλητές και τα παιδιά  φαίνεται όχι μόνο από τη μεζούρα και το χρονόμετρο αλλά και (κυρίως) από το τι κάνεις για να περάσεις τα όποια μηνύματα κρίνεις ότι αξίζουν και δίνουν νόημα στη ζωή τους.

Παύλε, συμφωνούμε απόλυτα. Σε συγχαίρω για την ευαισθησία σου και σε ευχαριστώ προσωπικά που είσαι φίλος μου. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς.

Να είσαι καλά και … «keepgoing» (για να λανσάρουμε και τα  … «Γαλλικά» μας).

Πέθανε ο γκουρού της ψηφιακής έκρηξης  Steve Jobs (1955 2011)

print

Written by