ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 29.12.2011 Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ανακοινώνουμε σε όλους όσους βοήθησαν στη συγκέντρωση τω φαγώσιμων για τους άπορους συνανθρώπους μας ότι τα τρόφιμα θα παραδοθούν μετά τα Χριστούγεννα. Η τριμελής επιτροπή (Καρματζόγλου Σταύρος Έφορος Στίβου, Γκοτζαμάνη Σοφία και Κυριακίδου Μαρία προπονήτριες) θα αποφασίσει για το πού θα διατεθούν τα τρόφιμα. Όπου και να διατεθούν θα πιάσουν τόπο, αφού πολλές οικογένειες έχουν την ανάγκη και αυτών ακόμη των βασικών για τη διατροφή τους.

Μέχρι την Τρίτη  27.12.11 το μεσημέρι, θα περιμένουμε πιθανές υποδείξεις για τη διάθεση των τροφίμων, μετά αποφασίζουν οι προαναφερόμενοι.

Τετάρτη βράδυ θα ανακοινώσουμε που θα διαθέσουμε τα φαγώσιμα.

Την Πέμπτη 29.12.2011 το πρωί θα γίνει η παράδοση των τροφίμων. Όποιος θέλει ας έρθει μαζί μας στην παράδοση, κυρίως φέρτε τα παιδιά να συνοδέψουν την «αποστολή». Πιστέψτε με, μέρες που είναι, αξίζει τον κόπο. Θα ζήσουν από κοντά ένα συναίσθημα που το έχουμε όλοι ανάγκη, τη χαρά που νοιώθεις «όταν δίνεις».

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για να συγκεντρώσουμε τα παραπάνω φαγώσιμα. Το Πάσχα είχαμε βάλει στόχο να γεμίσουμε ένα καροτσάκι. Τώρα, τα Χριστούγεννα διπλασιάσαμε το στόχο μας, δύο καρότσια! Όχι μόνον τον πιάσαμε αλλά είχαμε και περίσσεμα. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ  

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΘΕΣΗ

ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

print

Written by