Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ

Ακολουθώντας το ρυθμό της εποχής  η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης ετοιμάζεται. Την Τρίτη το Δ.Σ. της ΕΑΣ έχει ορίσει συγκέντρωση για να προετοιμάσουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΕΑΣ. Από το σύνδεσμο προπονητών έχουν προταθεί δύο ημερίδες κλειστού για τις 28.1.12 και 11.2.12 για το Αλεξάνδρειο (και το επί κοντώ στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ). Θα περιμένουμε για να δούμε την οριστική απόφαση της ΕΑΣ και θα κινηθούμε ανάλογα. Παράλληλα ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα παρεμβάλει μερικές ημερίδες για το επί κοντώ (κάποιες θα είναι ανεπίσημες-εσωτερικές, για τους αθλητές μας) και κάποιες επίσημες (θα τις πληρώσει όμως ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ).
1Η  ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ:
Δευτέρα 16-1-12 με ώρα έναρξης 19:00 θα αγωνιστούν οι μικροί ή αρχάριοι (με επίδοση κάτω από τα 3.00 μ.).  (Για να υπάρχει ενδιαφέρον, σε όσους κάνουν ατομικό ρεκόρ θα δοθεί μπλουζάκι … ποιότητας σταλμένο από τις ΗΠΑ από τον κ. Πέτρο Κυπριανού!).
Οι μεγάλοι/ες  (ή επίδοση πάνω από 3.00 μ.) θα αγωνιστούν την Τρίτη 17-1-12 με ώρα έναρξης για τις Γυναίκες 18:45.
Οι άνδρες μπορούν να μπουν για δοκιμαστικά από τις 19:15. Για όσους λάβουν μέρος, θα υπάρχει ειδική ρυθμιση για τη συνέχεια εάν δεν περάσουν το συμφωνηθέν ύψος …. Ωχ!!!!!
Οι φορές … 12-14-16 διασκελισμοί (κατά βούληση).
 

print

Written by