Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΗΤΑΝ … “ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ! ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ”

Η κοπή της Βασιλόπιτας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ έμοιαζε με όνειρο!  Ήταν γιορτή για τα παιδιά, τους γονείς και για το σύλλογο. Το «όνειρο ζω, μη με ξυπνάτε»  ακούστηκε από πολλά στόματα. Κυρίες, (Σοφία, Μαρία, Νικολέττα), δεν μπορώ να το αφήσω για αύριο, πρέπει να το πω τώρα. Για μια ακόμη φορά μας εντυπωσιάσατε και μας καταπλήξατε με τα όσα κάνατε σε τόσο σύντομο χρόνο, με τους αθλητές σας. Σας συγχαίρουμε και σας Ευχαριστούμε. Ιδιαίτερα εσάς κυρία Σοφία που έστω και με το ένα πόδι στο γύψο κάνατε τόσα πολλά… Κυρίες μας ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Οι Κύριοι αύριο, προηγούνται οι Κυρίες!

Όλοι είχαμε ένα λόγο για να είμαστε χαρούμενοι. Με πρωταγωνιστές τους αθλητές μας, συμπρωταγωνιστές τους γονείς και τους φίλους του συλλόγου και κομπάρσους τα μέλη του συλλόγου (πετύχαμε το στόχο μας η γιορτή είναι για τα παιδιά), κύλισε υπέροχα άλλη μια θαυμάσια εκδήλωση.  Και τί δεν είχε η σημερινή κοπή της πίτας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ!
Βραβεύσεις, ποιήματα, χορωδίες (από τους μικρότερους αθλητές μας), «ομορφάντρες» και «αιθέριες υπάρξεις» (οι μεγαλύτεροι αθλητές μας), αλλά και γονείς και παππούδες που χειροκροτούσαν με την ψυχή τους την κάθε προσπάθεια  των αθλητών μας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε από … το επίπεδο της θάλασσας και ακολουθώντας την προσπάθεια της Ναταλίας Παπουνίδου …  κατέληξε στην κορυφή του  Έβερεστ! Ναι εκεί μας έφτασε η ατελείωτη ψυχή της Ναταλίας που το κατόρθωμά της  να διακριθεί σε παγκόσμιο αγώνα στο Νεπάλ θα αποτελεί πηγή έμπνευσης και δύναμης για τους αυριανούς  μας αθλητές.
(Το Έβερεστ είναι το υψηλότερο βουνό στον κόσμο. Αποτελεί μια από τις πολυάριθμες κορυφές της οροσειράς των Ιμαλαΐων, η οποία σχηματίζει ένα τόξο ανάμεσα στη βόρεια Ινδία και τη νότια Κίνα.   Τα Ιμαλάια είναι η υψηλότερη οροσειρά του κόσμου και περισσότερες από 100 κορυφές της ξεπερνούν το ύψος των 7.300 μέτρων.) Για να μη λέτε ότι δεν  φροντίζουμε και για την ενημέρωσή σας!
Σας περνάμε μερικές αντιπροσωπευτικές Φώτος [που μας έστειλε ο Έφορος Στίβου Ανδρών κ. Καρματζόγλου Στάυρος, που έκανε το φωτογράφο] έτσι για να σας πιάσει η όρεξη.

Πριν προλάβουμε να πάμε για ύπνο μας έστειλαν και άλλες φώτος ο κ. Σταύρος και η κ. Σοφία. ε! τ’ι να κάνουμε να τις αφήσουμε να περιμένουν… τις περνάμε και αυτές.

print

Written by