ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΜΗΝΟΣ ΜΑΙΟΥ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Οι καθιερωμένες βραβεύσεις των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ συνεχίζονται με τις βραβεύσεις για το μήνα Μάιο. Στην κατηγορία των ΜΙΝΙ, στην πρώτη θέση του «pointsystem»  βρίσκονται οι: Αλεξάνδρα Μουρουδέλη, Θεοφανία Μπιτσιλέκη και  Παύλος Καφαντάρης,  με 4 αυτοκόλλητα!  Ενώ στις ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ  έλαμψε το αστέρι του Αλκίνοου Παπαχαρίση με 13 στις 13 παρουσίες! με 2ο το Βασίλη Λόλα 12/13. Οι Μπουρλόγλου Θ., Βάις Σ., Καφαντάρης Π., Γάκη Μ.,  ισοβαθμούν στην τρίτη θέση.
Στις μεγαλύτερες κατηγορίες οι νικητές είναι: Στα Αυτοκόλλητα, 1η Λαμπριανίδου Ελένη, 2η Μπαλίδου Νεφέλη, 3ος Κουπίδης Αλκιβιάδης και στις Παρουσίες: 1ος Παπαδόπουλος Νικόλαος, 2η Γκιολδέλη Νικολέτα, 3η Ρόκα Ουρανία.

Οι απονομές έγιναν σήμερα  (Τετάρτη 6-6-12). Οι φωτογραφίες από τις απονομές στους νικητές. Ο πρωταθλητής της Δισκοβολίας Γεώργιος Τρέμος με τον Έφορο Στίβου (Γ) κ. Σολομωνίδη Βλάδιμηρο και τον Έφορο των Ακαδημιών κ. Κούτρα Ιωάννη καθώς και ο προπονητής κ. Ν. Σπανός. έκαναν τις απονομές.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ, Μπράβο στις Κυρίες τους!!!

 

Η ΑΦΟΡΔΙΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑΚΟ ΔΙΣΚΟ

Για την ενημέρωσή σας …

Μία φωτο από το σημερινό αστρονομικό φαινόμενο.  Η διάβαση της Αφροδίτης μπροστά από τον ηλιακό δίσκο. Φαίνεται σαν μία μαύρη κουκίδα πάνω δεξιά (λίγο πρίν τελειώσει το φαινόμενο). Για να μη λέτε ότι δεν σας ενημερώνουμε … Φωτογράφος, η προπονήτρια που λείπει από τις φωτογραφίες παραπάνω ….?

print

Written by