Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Τα πάντα κύλισαν ομαλά και αβίαστα. Τελείωσε Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ, τα παιδιά έφυγαν για προπόνηση και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους του Δ.Σ. και των προπονητών. Στη συνέχεια, αντηλλάγησαν απόψεις, έγιναν προτάσεις και καθορίστηκε το πλάνο των προσεχών Δραστηριοτήτων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Με τέτοιους γονείς, που δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για το καλό των παιδιών μας, είναι κανείς που αμφιβάλλει ότι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα είναι και πάλι «πρωταθλητής» στη διαπαιδαγώγηση των μικρών μας «Ανταρτών»; Όπως βλέπετε το αγωνιστικό μέρος το ξεχωρίζουμε. Θέλουμε πρώτα σωστούς χαρακτήρες και στη συνέχεια και καλούς αθλητές για όσους έχουν τα απαραίτητα προσόντα. Το πιστεύω μας είναι ότι λίγοι θα γίνουν πρωταθλητές, όλοι όμως μπορούν και πρέπει να γίνουν καλοί χαρακτήρες. Όλοι μπορούν να μάθουν το «ευ αγωνίζεσθαι» και ό,τι εμπεριέχεται σε αυτό.

Μερικές από τις προτάσεις:

·         Να παραγγελθούν φόρμες για το σύνολο των αθλητών αλλά και των γονέων ή συγγενών που επιθυμούν να φορέσουν τη φόρμα του Συλλόγου, πρόταση των γονέων  (κ. Ντούγκου Σαμουήλ).

·         Να διοργανωθούν αγώνες για όλες τις κατηγορίες των αθλητών. 

·         Εκτός από το χρονόμετρο και τη μεζούρα που θα καθορίζει τους νικητές καθιερώνεται και η ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ  όπου θα καταγράφονται οι εκάστοτε επιδόσεις των αθλητών. Σε επανάληψη των αγώνων εκτός των νικητών θα επαινούνται και όσοι βελτιώνουν τις δικές τους προηγούμενες επιδόσεις σε κάθε αγώνισμα (κίνητρο για τη βελτίωση όλων των αθλητών – όχι μόνον των πρώτων).

·         Θα διοργανωθούν περίπατοι και πορείες σε Χορτιάτη και Όλυμπο.

·         Στις δραστηριότητες  του ΑΣ ΡΗΓΑΣ περιλαμβάνονται: Συγκέντρωση φαγώσιμων για τους άπορους συνανθρώπους μας και για  άπορες οικογένειες. Ανακύκλωση, Δίπλωμα ρούχων, καθαρισμό επιλεγμένων χώρων (πρόταση του μικρού Ηρακλή Νταμάγκα).

·         Να κυκλοφορήσει Λαχείο, με μακρόχρονη διάρκεια, με το οποίο θα κληρωθούν τα Δώρα – προσφορές των φίλων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (πρόταση κ. Παπαχαρίση Βασίλη).

·         Να εγγραφούν οι γονείς ως Ενεργά Μέλη του συλλόγου (με δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι) στα διοικητικά του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

print

Written by