Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ

ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ
Το μυστικό στην καθημερινότητά μας είναι να βρεθούμε πάνω από εγωισμούς μικροσυμφέροντα και αιτιάσεις. Βάλε στο μυαλό σου κάτι καλό, κάνε το πρώτο βήμα και … δε θα χάσεις.

Το πώς κολλάει ,το παραπάνω, στην καθαριότητα της αίθουσας Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ,  στην οποία αναφερόμαστε, σας εξηγούμε αμέσως.

Ανακοινώσαμε ότι πήραμε την απόφαση να καθαρίσουμε. Δεν περιμέναμε να έρθουν πολλοί, αλλά και ούτε τους χρειαζόμασταν. Απλά θέλαμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να νοιώσουν υπέροχα. Έτσι νοιώθουμε όσοι βοηθήσαμε να καθαριστεί η αίθουσα. Εμείς κάναμε το πρώτο βήμα.

Το δεύτερο ήρθε από τη Διεύθυνση του Σταδίου. Απεδείχθη, ότι η Διεύθυνση του Σταδίου και βλέπει και καταλαβαίνει. Με άψογη συνεργασία, Διευθυντού (κ. Π. Πετρίδη) και υπαλλήλων του Σταδίου η αίθουσα καθαρίστηκε. Εμείς κάναμε ένα βήμα και το Στάδιο, έκανε το δεύτερο (διέθεσε την κ. καθαρίστρια να βοηθήσει και έδωσε εντολή να έχουμε τα απαραίτητα όργανα στη διάθεσή μας).

Στον πίνακα της αίθουσας, μέχρι την επόμενη φορά θα φιγουράρουν τα ονόματα όσων βοήθησαν (φαίνονται στη φωτογραφία).

Μερικοί Δουλεύουν και οι άλλοι απλά δείχνουν!

 

Με γυναίκες καθαριότητα! ιδού τα αποτελέσματα. Μιά ώρα ξεσκόνισμα το πλαστικό!

 

 

ΝΙΚΑΝΔΡΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΜΑΤΑ!
ΕΥΓΕ ΝΙΚΑΝΔΡΕ!

Οι λοιπές φωτογραφίες και τα στιγμιότυπα από τον καθαρισμό της αίθουσας. Κούκλοι/ες εκ μέρους όλων όσων χρησιμοποιούν την αίθουσα … σας ευχαριστούμε.

print

Written by