Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ … ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ!

Έχουμε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουμε στα δύσκολα, εφόσον μας ζητηθεί.

Το Καυτανζόγλειο Στάδιο καιρό τώρα δηλώνει αδυναμία να ανταποκριθεί  και στο καθάρισμα των αιθουσών (με μία καθαρίστρια). Ζήτησε τη βοήθειά μας στην καθαριότητα, τουλάχιστον για τους χώρους που χρησιμοποιούμε.

Επόμενο ήταν  να βοηθήσουμε αφού δραστηριοποιούμαστε στο Στάδιο. Βοηθάμε στην καθαριότητα, για να μην έχουν προβλήματα υγείας  τόσο τα παιδιά «μας» αλλά και όσοι χρησιμοποιούν τις αίθουσες του Σταδίου. Μέχρι και στα παιδιά μας περάσαμε τη φιλοσοφία: «να σέβονται τους δημόσιους χώρους, να τους διατηρούν καθαρούς και να συμμετέχουν στην καθαριότητα) τουλάχιστον των χώρων που χρησιμοποιούν, όταν υπάρχει ανάγκη)».

Στο δίλλημα, βάζεις τα παιδιά για προπόνηση (στις σκόνες, στα σκουπίδια, στα χνούδια και στις αράχνες) ή δεν κάνεις προπόνηση (αφού ο χώρος δεν πληροί τους κανόνες υγιεινής),  προτιμήσαμε την προπόνηση και να καθαρίζουμε μόνοι μας. Ήταν δική μας επιλογή αλλά και λύση ανάγκης.

Καθαρίζουμε λοιπόν, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Σταδίου (μας δίνουν τις δύο ηλεκτρικές σκούπες και μας στέλνει και την κ. καθαρίστρια να βοηθήσει, όταν μπορεί). Συνεχίζουμε ομαλά και υπομονετικά μέχρι το Στάδιο να μπορέσει να σταθεί «στα πόδια» του.

Όταν καθαρίζουμε, το μόνο που ζητάμε από τους συναδέλφους είναι να βοηθήσουν,  τουλάχιστον όσοι χρησιμοποιούν την αίθουσα.  

Αντί αυτού όμως εχθές ακούσαμε:

«Εμείςδεν βάζουμε τους αθλητές μας να καθαρίσουν, αυτή είναι δουλειά τουΣταδίου».

Αυτό λέχθηκε από συνάδελφο, που χρησιμοποιεί την αίθουσα σχεδόν καθημερινά με πολυμελές γκρουπ και που είναι και μέλος της (7μελους)  Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου (δηλαδή, διοικεί το Στάδιο)!

Και τι μας λέει ο συγκεκριμένος συνάδελφος;
Μας λέει ότι:  Ως προπονητής δεν θα καθαρίσω, θα πρέπει να καθαρίσω όμως ως Επιτροπή Διοίκησης.

Τότε γιατί δεν καθαρίζετε έστω, ως Επιτροπή Διοίκησης κ. Τσιφτσόγλου Αστέριε, για να μην μένουμε εκτεθειμένοι και εμείς στα μάτια των γονέων των αθλητών μας, όταν τους ζητάμε να καθαρίσουν μαζί μας;
Μήπως μειοψηφείτε στη συγκεκριμένη πρόταση και εμείς σας κατηγορούμε αδίκως;
Τι κάνετε ως μέλος της Επιτροπής Διοίκησης για να λύσετε το πρόβλημα, αφού η πρότασή σας (αν έγινε) δεν υλοποιείται;

Αλλά και έτσι να είναι, τι θα γίνει μέχρι το Στάδιο να είναι σε θέση να καθαρίζει τις αίθουσες;  
Εμείς και οι αθλητές μας θα καθαρίζουμε και εσείς θα μας λέτε κατάφατσα ότι νοιάζεστε για τους αθλητές σας γιαυτό δεν συμμετέχετε στην καθαριότητα!
Με άλλα λόγια μας κατηγορείτε και από πάνω ότι εμείς δεν νοιαζόμαστε για τους αθλητές μας!

Τουλάχιστον να μας ευχαριστούσατε γιατί χρησιμοποιούμε τους δικούς μας αθλητές “ως καθαρίστριες” για να βρίσκουν οι δικοί σας αθλητές καθαρή την αίθουσα για προπόνηση, κάπως θα μας ικανοποιούσε. Όμως ούτε αυτό το βλέπουμε!

print

Written by