Η κ. ΣΟΦΙΑ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΚΑΙ 2ο ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΤΟ Α.Π.Θ.

ΤΕΤΑΡΤΗ  17.7.13
ΟΛΟΣ Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ
ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΘ.

10.00 π.μ. αρχίζει η τελετή Ορκωμοσίας.

Η Τετάρτη που μας έρχεται (17.7.13) είναι μια ξεχωριστή Τετάρτη για την προπονήτρια του συλλόγου μας κ. Σοφία Γκοτζαμάνη αλλά και για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Η κ. Σοφία (μας) πτυχιούχος Μαθηματικός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο θα πάρει και το δεύτερο πτυχίο της από το ΤΕΦΑΑ. Όλα αυτά τα χρόνια που είναι κοντά μας η κ. Σοφία είναι  η «ψυχή και το μυαλό»  για κάθε εκδήλωση. Δεν έγινε καμία εκδήλωση (ορκωμοσία, γιορτή, γενέθλια, αγώνας) στην οποία να μην έβαλε τη σφραγίδα της. Πανταχού παρούσα, σε χαρές και σε δύσκολες καταστάσεις για όλους μας, μικρούς και μεγάλους.
Ανήκοντας στην κατηγορία των ανθρώπων που  χαίρονται να δίνουν, η κ. Σοφία δεν ζήτησε ποτέ και τίποτε  για τον εαυτό της (τόσο στριμμένη είναι!).
Όμως ήρθε η ώρα να πάρουμε το παιχνίδι στα χέρια μας. Καλούμε «την οικογένεια» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ να έρθει την Τετάρτη το πρωί στις 10:00,  στην αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ,  που θα γίνει η απονομή των πτυχίων.
Η παρουσία όσων μπορούν και θέλουν να τιμήσουν αυτή την ξεχωριστή «Κυρία» στην αίθουσα,  θα είναι το ελάχιστο που μπορούμε να της προσφέρουμε.
Εμείς θα είμαστε εκεί από νωρίς. Θα είναι ευχάριστο να γίνουμε πολλοί και όλοι μαζί να χαρούμε με τη χαρά της κ. Σοφίας μας.  Μόνον έτσι μπορεί να το δεχτεί και να συμφωνήσει μαζί μας!
Προκαταβολικά εκφράζουμε τα Συγχαρητήρια μας στην κ. Σοφία Γκοτζαμάνη και τους γονείς της: κ. Γκοτζαμάνη Σταύρος του Ευαγγέλου και της Σοφίας και κυρία  Στυλιανή (Στέλλα) Γκοτζαμάνη- Ιωαννίδου του Αθανασίου και της Σοφίας, για το δεύτερο πτυχίο της από το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
Στην πρώτη  φωτογραφία η κ. Σοφία με την αδελφή της και τα ανήψια της και στη δεύτερη με … “τα παιδιά” της στην οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.
Ευχόμαστε δε στην κ. Σοφία μας, ΕΥΤΥΧΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ για πολλά- πολλά χρόνια.

print

Written by