ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟ

Ζητήσαμε ειδική άδεια να αναμεταδώσουμε από τη σελίδα μας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Το αίτημά μας έγινε δεκτό και είχαμε την παρακάτω απάντηση από τον υπεύθυνο κ. Ζαννιά .

“Αγαπητοί φίλοι,
μετά από αίτημά σας για την αναμετάδοση εικόνας από το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών και γυναικών σας στέλνουμε τον κώδικα που θα χρησιμοποιήσετε για το σκοπό. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας, να προβάλλετε από την ιστοσελίδας σας το πρωτάθλημα και γενικότερα τον στίβο.
Θα είμαστε στη διάθεσή σας για όποια πληροφορία χρειάζεστε και θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε για την όσο το δυνατό καλύτερη και μεγαλύτερη προβολή του στίβου. Ο κωδικός που θα χρησιμοποιήσετε είναι ο παρακάτω:”
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟ

Να σας επισημάνουμε οτι το πρωτάθλημα θα μεταδοθεί μέσω της ιστοσελίδας του ΣΕΓΑΣ www.segas.gr και σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα και των δύο ημερών πρωί και απόγευμα, προκριματικά και τελικοί και είναι παραγωγή του ΣΕΓΑΣ με την τεχνική υποστήριξη του sportshero.gr.  Σας ευχαριστώ, Μπάμπης Ζαννιάς, Υπεύθυνος Τύπου ΣΕΓΑΣ

print

Written by