ΑΝΟΔΙΚΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

Είναι καλοκαίρι και προσπαθούμε να περιορίσουμε  τη φλυαρία μας,  μπας και γλυτώσουμε από τα δεσμά  του υπολογιστή. Η ανοδική πορεία όμως του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς) δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Δεν θα επεκταθούμε αυτή τη στιγμή στους τομείς , που και φέτος διακρίθηκε ο σύλλογός μας.
Θα σταθούμε μόνο στην αγωνιστική του παρουσία, η οποία για φέτος υπήρξε η καλύτερη όλων των ετών. Με μικρή (σχετικά με άλλους συλλόγους) αγωνιστική ομάδα, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολύ τον εαυτό του και σίγουρα θα βρεθεί σε καλύτερη θέση από την 78η που ήταν το 2012. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς την κατάταξη του συλλόγου αλλά και ούτε τρελαινόμαστε να την μάθουμε. Εμείς μένουμε στο ότι «ξεπεράσαμε τον εαυτό μας» τόσο σε αριθμό αθλητών που αγωνίστηκαν όσο και σε βαθμούς αξιολόγησης που συγκέντρωσαν οι αθλητές μας.  Μπράβο σε όλους μας. Από τον πρόεδρο, το Δ.Σ., τους προπονητές και τους γονείς  που βρίσκονται κοντά στο σύλλογο, μέχρι και τον μικρότερο αθλητή που αγωνίστηκε (ανεξάρτητα από το αν βαθμολογήθηκε ή όχι).
Συγχαίρουμε τους αθλητές που συνέβαλαν στο να συγκεντρώσουμε γύρω στους 1750 βαθμούς αξιολόγησης, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ του συλλόγου.  Για την λεπτομερή προσφορά των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ σε βαθμούς αξιολόγησης, πατήστε ΕΔΩ.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ – ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

print

Written by