ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο «ΑΓΙΑΣΜΟΣ» ΚΑΙ Η «ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ»

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ  για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2013-2014, θα γίνει την Τετάρτη  9 Οκτωβρίου στις 19:00 στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ». Παρακαλούμε τους γονείς και τα μεγαλύτερα παιδιά να βρίσκονται έγκαιρα στην αίθουσα για να κυλίσει ομαλά το πρόγραμμα. 
Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.  Την ίδια ημέρα, μετά από τον Αγιασμό, (περίπου 19:30-20:10) θα γίνει  και η καθιερωμένη πρώτη συγκέντρωση γονέων, των  παλαιών και νέων αθλητών μας. Στη συγκέντρωση γονέων θα έχουμε το χρόνο να συζητήσουμε (Δ.Σ., προπονητές και γονείς), εφ’ όλης της ύλης.

Θα προηγηθεί ενημέρωση των γονέων από τα μέλη του Δ.Σ. και εκπρόσωπο των προπονητών, θα δεχτούμε ερωτήσεις αλλά και τις προτάσεις σας και θα συζητήσουμε το οποιοδήποτε θέμα μας υποδείξετε.  Η συγκέντρωση στοχεύει  στο να δημιουργηθούν οι πλέον πρόσφορες συνθήκες για «το καλύτερο» των παιδιών μας.
Θα συζητήσουμε, όλοι μαζί για τα κοινά προβλήματα, αλλά και κατ’ ιδίαν εάν κάποιος γονέας το επιθυμεί για τα οποιαδήποτε προβλήματα των παιδιών «μας».
Συνιστούμε τους γονείς να είναι σε επαφή με τους προπονητές των παιδιών τους και να μη διστάζουν να συζητούν μαζί τους το οτιδήποτε που να έχει σχέση με το παιδί τους,  έτσι ώστε η συμμετοχή των παιδιών να κυλά ευχάριστα και απρόσκοπτα αλλά και να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στο παιδί, από κάθε άποψη.

print

Written by