Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ – ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21.12.13

Από αύριο Δευτέρα 9.12.13 αρχίζει η δεύτερη και τελευταία εβδομάδα συγκέντρωσης τροφίμων για τους άπορους. Η εκδήλωση θα τελειώσει το Σάββατο 21.12.13, που θα γίνει και η δεύτερη ημερίδα του άλματος επί κοντώ “ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΟΥΜΚΑ”. 
Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν και δεν το πήραν ζεστά ακόμη, μπορούν να στείλουν με τα παιδιά τους το μακαρόνι τους, το γάλα (μακράς διάρκειας), το όσπριο, το αλάτι, το λάδι  ή τη ζάχαρη (για να μαθαίνουν την ΑΞΙΑ της προσφοράς και αλληλεγγύης).
Ό,τι συγκεντρώσουμε θα το παραδώσουμε σε οποιοδήποτε ίδρυμα διοργανώνει συσσίτια ή ενορία που φροντίζει τους άπορους συνανθρώπους μας, το οποίο θα μας ΥΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.  
Παράλληλα λοιπόν με τα τρόφιμα που μπορείτε να αφήνετε στο καροτσάκι της ΑΓΑΠΗΣ (στον προθάλαμο αναμονής των γονέων του Κτιρίου 3), μπορείτε να μας προτείνετε και  …. και ιδρύματα, ενορίες ή οποιοδήποτε άλλο Φορέα, που φροντίζει άπορους. (Σε ένα χαρτάκι γράψτε τα στοιχεία του Φορέα και βάλτε το μαζί με τα τρόφιμα ή φροντίστε να φτάσει στα χέρια μας).  

Εμείς, με ανακοίνωση στη σελίδα μας,  θα σας ενημερώσουμε για το «πότε και πού» θα γίνει η παράδοση, την οποία μπορούν να κάνουν οι προπονητές και οι γονείς συνοδευόμενοι από τους αθλητές μας.

Ο Σκοπός της ανακοίνωσης είναι διττός:

1) Όσοι μπορείτε! μη λησμονείτε το σκοπό της δραστηριότητας αυτής και στείλτε το μακαρόνι σας. Το καρότσι με τα συγκεντρωθέντα βρίσκεται από τις 18:00 μέχρι τις 29:00 κάθε μέρα στο χώρο αναμονής των γονέων στο Κτίριο 3 του Καυτανζογλείου. Η φιλανθρωπία δεν είναι προνόμιο των γονέων μόνο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Στο καροτσάκι μπορεί να προσφέρει το «μακαρόνι» του  και οποιοσδήποτε άλλος αθλητής, γονέας ή παράγοντας ανεξαρτήτως συλλόγου! Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ απλά δίνει το ερέθισμα να κινηθούμε προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, απλά μας συντονίζει.

2) Περιμένουμε να μας υποδείξετε και το «πού να παραδώσουμε» τα όσα θα συγκεντρωθούν εφέτος.

Εάν δεν υπάρξουν  προτάσεις, την απόφαση θα πάρουν οι (3) Έφοροι στίβου του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ.κ. Σολομωνίδης Β., Καρματζόγλου Σ., και Παπαδόπουλος Απ., με τη συνεργασία του υπευθύνου των  Δημοσίων σχέσεων στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, κ. Μουρουδέλη Σωτήρη.

print

Written by