ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Άλλη μια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που θα μείνει χαραγμένη στις παιδικές ψυχές των αθλητών μας. (Όχι μόνο των αθλητών αλλά και των γονέων και όλων των παρόντων στην εκδήλωση). Με ποιήματα, με τραγούδια, με σκετς (Το μεγάλο κοντάρι),  με δωράκια που είχαν μαζευτεί δίπλα από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο, με τα συγκεντρωθέντα τρόφιμα  να «ευφραίνουν καρδίες» και όλα αυτά, πασπαλισμένα από την καταπληκτική «άχνη ζάχαρη» που ξεπηδούσε από τα χαμόγελα των παιδιών μας, άλλη μια εκδήλωση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ «έγραψε».
Αισθητή η παρουσία των γονέων, των φίλων και καλεσμένων αλλά και των «ειδικών αποστολών» του εξωτερικού… Μέχρι και οι ξενιτεμένοι μας σε (Κύπρο, Τάμπερε, Αγγλία, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και Αμερική) ήταν κοντά μας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ακόμη και οι φαντάροι μας «έσκασαν μούρη», ήταν παρόντες! Δεν έχει σημασία που έφυγαν βιαστικά να προλάβουν να είναι έγκαιρα στη μονάδα τους!
Ευχαριστούμε όλους όσους με την παρουσία τους λάμπρυναν τη γιορτή μας.  Μαζί με τα παιδιά είχαμε τη χαρά να γιορτάσουμε και εμείς  και να νοιώσουμε κάτι από τη χαρά των Χριστουγέννων αφού στα δικά μας παιδικά χρόνια εκδηλώσεις σαν και τη σημερινή δύσκολα συναντούσες.  Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους δούλεψαν για να έχουμε αυτή την ομολογουμένως καταπληκτική εκδήλωση.  Ήταν μια ομαδική δουλειά αθλητών προπονητών φίλων, γονέων  και παραγόντων και … τι σημασία έχει αν κάποιος δούλεψε λίγο παραπάνω, αυτός θα πρέπει να το χάρηκε και περισσότερο. Εδώ εμείς που κάναμε τα λιγότερα, το ευχαριστηθήκαμε, φανταστείτε και όσοι δούλεψαν λίγο … παραπάνω. Θα πρέπει να νοιώθουν δικαιωμένοι…
Περάσαμε όλες τις φωτογραφίες της εκδήλωσης στο fb.
Περνάμε και στη σελίδα μας μερικές αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες.
Ευχόμαστε σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ και ειδικά για τις ημέρες των εορτών «ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2014».

print

Written by