Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ 2013 – ΜΕ ΑΡΩΜΑ Δ. ΠΑΤΣΟΥΚΑΚΗ

Με τη συμμετοχή του Δημήτρη Πατσουκάκη, του επικοντιστή του Ολυμπιακού, ο οποίος γεννήθηκε και ανδρώθηκε στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ, έγινε και η τελευταία προπόνηση στο κλειστό προπονητήριο «Κ.  ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» του Καυτανζογλείου Σταδίου. Οι επικοντιστές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ έκαναν τα τελευταία άλματα του 2013 μαζί με τον «άλλοτε μικρό» της παρέας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Πριν από  10-12 χρόνια ο Δημήτρης ακολουθούσε και έβλεπε τον Βαγγέλη Κατσάλη, τον Μάριο Ευαγγέλου, τον Γιώργο Γεωργιτσέλη, τη Χρύσα Μακρή και … τους άλλους «κούκλους» και προσπαθούσε να τους μοιάσει.  

Εχθές, ήταν η σειρά του Γιώργου Τριανταφύλλου να βλέπει και να μαθαίνει από τα άλματα του Δημήτρη Πατσουκάκη. Αν δε στο σκηνικό προσθέσουμε και την ξεχωριστή παρουσία της Κατερίνας Κόλλια, που ζει και εργάζεται στη Γαλλία -αλλά δεν μας ξεχνάει- και εχθές μας επισκέφτηκε,  τότε το όλο σκηνικό γίνεται ακόμη πιο λαμπρό.

Ειδικά στη χθεσινή προπόνηση την ευκαιρία να δουν από κοντά τον τρόπο που εκτελεί τα άλματά του ο Δημήτρης Πατσουκάκης, εκτός από τον Γιώργο Τριανταφύλλου (που το 2014 αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία των παίδων 1997), είχε και ο Πέτρος Μαρτινίδης (που όλα δείχνουν ότι και αυτός θα πρωταγωνιστεί στην κατηγορία των Εφήβων 1996).

Τα χρόνια περνούν και η ιστορία επαναλαμβάνεται. Οι φτασμένοι αθλητές μεγαλώνοντας δημιουργούν τις δικές τους οικογένειες και η προσοχή τους στρέφεται, φυσιολογικά, στην επαγγελματική τους αποκατάσταση. Οι μικροί, που μεγαλώνουν και μαθαίνουν κοντά στους μεγάλους, ως νέοι αθλητές αρχίζουν τη δική τους σταδιοδρομία στον αθλητισμό. Παράλληλα γίνονται με τη σειρά τους τα πρότυπα των μικρότερων που προσπαθούν να τους μοιάσουν. Και … η ζωή συνεχίζεται.

Σε μικρότερη ηλικία ο Γιώργος παρακολουθούσε τον Νίκανδρο Στυλιανού και τον Θεοφάνη Μπέλο και προσπαθούσε να τους αντιγράψει. Έφτασε η στιγμή που οι μικρότεροι (η νέα φουρνιά) θαυμάζει το Γιώργο.

Πριν μερικά χρόνια ο Δημήτρης φωτογραφήθηκε με τον Γιώργο,  που τον έφτανε τότε μέχρι το στήθος. Εχθές ο Δημήτρης φωτογραφήθηκε και με την επόμενη γενιά των μελλοντικών επικοντιστών (Νίκο, Θανάση, Αλεξάνδρα και Κωνσταντίνα). Δεν χάσαμε την ευκαιρία να φωτογραφηθούμε και όλοι μαζί αποχαιρετώντας το 2013.

Ευχόμαστε το 2014 να χαρίσει σε όλο τον κόσμο υγεία και οικογενειακή Ευτυχία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 2014.

 

print

Written by